Diari Més

Creat:

Actualitzat:

He llegit una notícia que deia que han alliberat 25 tortugues de l'espècie caretta a La Pineda després de no sé quant de temps en captivitat. No us enfadeu, però tinc el cervell sempre en mode creativitat humorística i havia pensat fer conya amb el tema dels indults polítics. Dic jo que, si ara no hi ha presos, es deu dir així el tema, no? S'ha d'anar amb compte avui dia, perquè de seguida et persegueixen amb el carro de sigles: el TSJC, el TC, TS, GTI... que això ja sembla un concessionari de la Seat. Després he pensat que millor que no, perquè algú s'enfadaria. Però m'he adonat que avui en dia la gent s'enfada per tot. Així que ja us podeu enfadar.

He de reconèixer que no sé què són les tortugues caretes, no me les han presentat, ni m'han donat el seu telèfon. Tampoc tinc gos i el canari se'm va morir quan l'Artur Mas va convocar el referèndum. Així que l'únic animal que em fa companyia és la gamba a la planxa. Mira! També són de l'espècie Caretta Caretta, sobretot les de Palamós.

He trobat una notícia de l'ACN que parla de Sánchez i la reforma del Codi Penal «en procés», on es cita que estan tractant la reforma que fa referència al delicte de sedició, la llibertat d'expressió i els drets dels animals. Quan he acabat de llegir m'he adonat que han ficat al mateix sac la sedició, la llibertat d'expressió i els drets dels animals. O sigui, que quan vegis un ruc parlar, estarà en el seu dret d'expressar-se, el que no sé si la Laura Borràs li dirà: «Li crido a l'ordre per desviar-se del tema central, segons l'article 88 del reglament». Jo crec que el referèndum es farà, però serà com les tortugues de La Pineda, lent i ens sortirà Caretta la moguda.

tracking