Diari Més

Creat:

Actualitzat:

L'acte del Liceu d'avui em cau com un cop al fetge. Proposo que quan els presos polítics surtin facin un acte al Teatro Real de Madrid, amb entrada lliure pels treballadors republicans de Vallecas, que poden anar amb la bandera vermella, groga i morada. A veure com li cau al guapo de la pel·lícula. Que en els temps que corren veiem aquests espectacles propagandístics, especialment quan encara no s'ha solucionat res de Catalunya, és indignant, com també ho va ser l'espectacle de la setmana passada. No entro en detalls, però ja imagineu que pel mig també hi havia un altre guapo de la peli.

Tothom està d'acord que això s'ha de solucionar, però no calen humiliacions ni propagandes. Faig una proposta a Pedrito: treu la gent de la presó, amnistia els 3.000 represaliats, modifica el Codi Penal i admet un referèndum que Europa t'està demanant fa anys. Després, si vols, munta una rondalla a la Ronda de Dalt.

Als de la Borsa els hi diria que deixessin de forçar el president de la Generalitat a anar a actes que no vol anar i que pressionin la Moncloa perquè mogui fitxa d'una vegada. Els indults ja sabem per què arriben ara. No cal ser Einstein, només recordar que Zapatero va canviar la Constitució a correcuita per una trucada de la Merkel. Fingir normalitat no servirà de res. Si voleu guanyar quartos en una terra infeliç, probablement estareu frustrats sempre. Quan Europa es pronunciï tornarem al principi, un principi que es repetirà eternament fins que no ens enfrontem al problema.

Deixeu de muntar espectacles als llocs emblemàtics de Catalunya i muntar teatres a la plaça de la Vila de París de la Villa. Y corte!

tracking