Diari Més

Creat:

Actualitzat:

La revista Current Biology publica que uns científics russos han trobat al permagel siberià un tardígrad que ha estat 24.000 anys hibernant i ha despertat ara. L'animal ha suportat tot aquest temps de condicions extremes i els científics l'han batejat com a superfilum Ballesterus. L'exalcalde hi ha èpoques que el veus que treu la capa de superheroi i vola sobre la ciutat, i d'altres que sembla el mut de Ferreries, perquè no el sents gaire, tot i que alguna vegada canta. Les cançons del seu repertori actual són Puro Teatro... Tarragona i La Culpa fue del cha-cha-chá. A mi em sembla també el Mut de Ferreries, perquè està a l'ajuntament amb el Quico i el Noi.

He mirat la premsa i sortia a una entrevista al Times. Poc després, l'he sentit per la ràdio. He mirat el mòbil i tinc una perduda seva. Ahir vaig esmorzar un bocata al Petit Tarraco i, en obrir el pa, allà estava Ballesteros amb el seu somriure habitual. En veure la seva perduda m'he arrencat la camisa i he anat de genolls a la porta de la capella de Sant Magí. Potser, com que diu el Pep Fèlix que els ibers porten pitjor el fòrum local que els de l'Imperi, volen un paio eficient al consistori.

Amics, crec que els socialistes «han tornat», però, com que ve la caloreta, volen estar a l'ombra. Ja sabeu que vaig fer d'actor durant una època, així que, si no em volen a l'ajuntament, com a mínim trucaré al Santiago. Com? Per «Torrente 6»? No, no, el Santiago Castellà per que em col·loqui a la cafeteria del Senat. Encara que només posi copes, perquè no tinc títol, com a mínim podré fardar de què a la nòmina posarà «Senado de España». Espera! Tinc estudis d'intel·ligència civil! Podria ser un espia indepe.

tracking