x
Cercador de l’Hemeroteca
Español
Seccions

Tarragona Reus Costa Daurada

Tarragona
30.09 º
16.668 Km/h
Els manaments de Moisés

Wagner i el de 'Ramones'?

Periodista

Actualitzada 23/02/2021 a les 07:49

Moisés Peñalver

Moisés Peñalver

Moisés Peñalver

Fa dos anys que el pis del meu veí està buit. Però ahir vaig sentir soroll i em vaig creuar al replà amb el solista de la banda punk Ramones. Bé, en tot cas seria el besnet de Jeffrey Hyman, un paio que jo no tinc ni punyetera idea de qui és, però escriure noms als articles fa com a patxoca. Portava un gos que es devia dir «Rumba», perquè el seu pèl havia absorbit tota la merda, fins i tot la que hi ha sota la catifa d'on ja sabem. Llavors entre el tercer i el segon pis vaig quedar paralitzat en adonar-me del que havia passat i vaig trucar a la immobiliària. «Senyor Pis? -es diu Pisarello-, escolti, crec que hi ha un ocupa al seu pis». «No, no, Moisès, és un noi basc que és controlador aeri a l'aeroport de Reus». «Parlem de la mateixa persona? Vesteix com si dinés dins d'un contenidor». Doncs, sí, el veí que utilitza perfum de carn cremada a una calçotada i que va amb un gos perillós (que li demanaré quan vagi a visitar la sogra) és controlador aeri. Collins! Jo, que he passat més gana que un jutge de pau a Belfast als setanta, vesteixo normal i em dutxo, i aquest paio, que deu cobrar més que Montilla i Felipe a JuntsxGas sembla que no pugui anar ni al mercadillo de Bonavista.
L'altre dia, m'estava dutxant, paret amb paret amb la seva dutxa (inutilitzada i convertida en plantació de maria) i vaig sentir òpera. Sí, sí, era la cavalcada de les valquíries, de Wagner. Carai! Quina cosa més estranya. Hem coincidit a l'escala. Veient el seu tarannà, he tret un tema que em semblava que hi entraria a comentar: «Què en penses de què un vicepresident del govern digui que no estem en un país democràtic? Sabeu què m'ha contestat? «No ho sé, jo voto a JxCat».
Comenta el contingut : Wagner i el de 'Ramones'?
Diari MesDiari Mes és una marca registrada de Tamediaxa, S.A.

Redacció i administració: Carrer Manuel de Falla, 12 Baixos. Tarragona

977 21 11 54

Redacció a Reus: Carrer Llovera, 18. 1r 1a. 43201 Reus

977 32 78 43

diari.mes és un mitja
auditat per OJDInteractiva
Diari Mes

Amb la col·laboració de:
Diari Mes