Diari Més

Creat:

Actualitzat:

Coneixeu aquell doctor que es diu Cordeiro i que parla d'immortalitat? Per a molts és un xerraire de fira, però jo el considero un expert en fer xerrades per les fires.

Com que sóc un cagat i em fa por la mort, tinc la il·lusió que aquest home tingui raó i no hàgim de bolcar mai. Però, si és així, segur que serà un procediment per a rics. Sabeu d'alguna cosa bona que no sigui pels rics? Teniu un Bentley? Una casa a Califòrnia? Aneu a restaurants que només parlen francès? Podeu passar uns mesos a Bahrain quan la fiscalia us troba alguna merda? Oi que no? Doncs benvinguts al món dels autònoms pelats, els mileuristes que creuen que són afortunats per ser mileuristes i els amics de les arts que tenen números més «rojos» que Hermán Pinedo.

Creieu que puc entrar al grup de WhatsApp dels «conspiraoincs miguelbosenians» si penso que la immortalitat anirà a parar als poderosos? Si això arriba, veurem per televisió mil anuncis de la Generalitat i de «Pedrosanchezlandia» dient que al nostre país molt democràtic i molt modern, no només som tots iguals davant la justícia, sinó que som tots absolutament idèntics davant la sanitat.

Deixeu ja de riure i mireu les notícies. Alcaldes, militars i l'emèrit ja vacunats (són persones de risc, sí, però per a nosaltres).

El nostre cap de l'Estat Major que marxa sense vergonya, però vacunat. Sabeu que és d'aquí, de La Galera? Li devia agafar cagarel·la.

Espero no trobar-me mai a una clínica de Washington esperant que em posin la injecció de la immortalitat i, a l'habitació del costat, hi hagi el Trump mossegant un taló d'un milió de dollars. Perquè... ho diré en castellà «date por jodido».

tracking