Diari Més

Creat:

Actualitzat:

Ja sabeu que cada vegada que apareixen a l’horitzó unes eleccions, jo torno a donar la llauna amb el meu partit. Som... espereu que ho miro: catorze militants, nou ja són ministres i estaria bé que cobressin alguna cosa. De pas, ara que està de moda, que vingui algú d’un altre partit, serà benvingut. La nostra ideologia serà diferent cada setmana, així que si algú és de dretes, només s’ha d’esperar a la Blue Week i deixar el partit quan siguem d’esquerra radical.

El nostre programa no té cap misteri: som prevaricadors i malversadors a matar, no ens quedem amb un tres per cent, ens quedem amb un trenta per cent. Els diners van destinats a festes, no populars, sinó dinars i raves nostres, dels militants.

No sé si recordareu que vaig enviar la documentació per inscriure @RiemUnits com a partit, però em van contestar que no estaven per a bromes. I dic jo, no és una broma que hagin arribat a l’hemicicle algun dels partits? Jo, com a secretari general, si entrés al Congrés, el primer que faria seria demanar la il·legalització de Ciutadans, del PP, del PSOE i dels Comuns per quedar-nos només nosaltres. Home, l’Aitor Esteban, que explica acudits i l’Alejandro, que canta, els adoptaríem al nostre partit. I també el Tomás Guitarte, de Teruel Existe, amb la condició que cada sessió parlamentària portés un pernil. Per a qui? Exacte, per a mi. En el nostre programa estaria la reforma de la Constitució. No, per a la independència no, per a eliminar la moció de censura, les interpel·lacions, les preguntes i els controls parlamentaris. Amics, si voteu @RiemUnits sereu rics i tindreu un lloc a una elèctrica quan us jubileu. Què? Millor que Vox, no?

tracking