Diari Més

Creat:

Actualitzat:

Ja estic cansat de tots vosaltres. A veure, antimonàrquics malparits que reseu al dimoni de Waterloo i a l’Oriol dels Horts, per què parleu de fugida quan us referiu al viatge de l’emèrit? Potser us penseu que ha anat a prendre el sol, que li posaran una polsereta per omplir el seu estómac reial amb mojitos gratis i li faran massatge. Mentida! Don Juan Carlos ha anat a aconseguir que l’AVE que ha de comunicar la província de María Trinidad amb La Romana vagi a mans d’una empresa espanyola.

Ahir sentia dos paios en un bar dient que ara viurà com un maharajà. Els que viuen com un «majara» són ells! Com creus que ha viscut els últims 45 anys, buscant menjar caducat als contenidors? Per a què necessita algú que té milions i milions -en blanc, en negre i en blau- massatges, vaixells o platges, si els ha tingut tota la vida a la seva disposició... i gratis!

L’emèrit és un paio collonut, amable amb tothom, follador, bon militar i amic del Pujol. No en teniu prou amb això per veure la seva bondat? Té una amant. Sí! Perquè és un home com cal! I sí, també li agraden la caça i els toros. Com us penseu que aconseguien la carn els primers homes? Trucant per un ullal de Mamut al Just Eat? Doncs això, que en aquestes visites d’empresaris no s’entra a cap bordell, ni es beu alcohol, ni es fumen porros. Ah, i a les sis del matí tothom dempeus a fer país. En aquests viatges només s’està pendent d’aconseguir un bon negoci, i Don Juan Carlos els ajuda de manera altruista. Amb el seu somriure seductor, ho aconsegueix tot. Mira, acaba de sortir el BORDE (Butlletí Oficial de la República Dominicana). Li han concedit l’AVE al Ruiz-Mateos!

tracking