Diari Més

Creat:

Actualitzat:

La idiota és una noia de 18 anys que viu amb dos estudiants més al meu edifici. Tot i la tele, la ràdio, la megafonia de Protecció Civil, i que el mateix Samuel Morse ha anat a casa seva, ella, angoixada, ha decidit sortir a fer fúting. Ja us he dit que era idiota. Una patrulla policial l’ha aturat i li ha dit que això no es pot fer. La idiota -que té l’edat que té-, i ja sabem que a certes edats encara no han aprovat diplomàcia, diu alguna cosa que no fa gràcia als policies, que intenten emmanillar-la a terra mentre ella demana auxili en una estampa terrible. Els veïns criden des de les finestres insultant-la per posar en perill la salut pública. Els agents la porten cap a dins de la patrulla. És que era una Idiota!

El meu amic no és idiota, viu al pis de sota de la noia idiota. Treballa a un taller de Vilanova. Cada dia agafa l’ascensor, baixa, camina fins a l’estació, puja a un tren on s’està 45 minuts. Va caminant cap al seu lloc de treball on ja s’ha produït un cas positiu i li diuen que torni a casa, que s’ha precintat el taller. Torna a casa en tren i camina fins al mateix bloc on viu la idiota que fa fúting. La saluda i veu que està -ho diríem de forma suau- afectada. Ella li explica el que ha passat i ell li retreu que no pot ser tan inconscient de sortir a passejar amb el perill que això comporta per a la salut de la comunitat.

Si, ja sé que he creat debat. Ja sé que m’insultareu. Ja sé que algú s’enfadarà, però, ens ho fem mirar d’una vegada? Ai, mira, una notícia que diu que la germana del Froilán ha anat aquest cap de setmana de Madrid a Jaén. Veus que bé! A aquesta la tiraran a terra? Ah no, només li posaran una multa.

tracking