Diari Més

Tribuna

El patinatge Tarragoní és mereix instal·lacions dignes

Delegat esportiu secció de Patinatge en línia del Club Gimnàstic de Tarragona

Creat:

Actualitzat:

Som els pares, mares i tècnics de la Secció de Patinatge de velocitat del Nàstic de Tarragona. Portem lluitant moltíssims anys per tenir un lloc digne on entrenar. Demanem una instal·lació on no haver d’entrenar en carrers oberts al trànsit i plens d’obstacles. A Tarragona no n’hi ha cap d’específica pel patinatge de velocitat, el qual ens deixa en inferioritat de condicions respecte als clubs punters de la resta del país, amb els que aspirem a competir a cada cursa.

La instal·lació també ens permetria organitzar competicions nacionals, en les quals vindrien a la ciutat més de 300 patinadors, amb els seus entrenadors, tècnics i familiars de tot el país, a més de seguir organitzant els campionats autonòmics que ja hem organitzat des de fa uns quants anys. Concretament, el dissabte 14 de març organitzarem per tercer any consecutiu, el campionat de Catalunya de circuit al Pàrquing del Mercat de Bonavista.

Els nostres patinadors i patinadores es veuen obligats a entrenar en condicions lamentables sense vestuaris, sense lavabos i al carrer, que està brut i amb pedres que provoquen caigudes, amb gent i vehicles creuant-se, gossos que van sense lligar i sense llum artificial.

La nostra secció consta de més de 90 patinadors, alguns són campions de Catalunya i també hi ha campions d’Espanya que disputen competicions internacionals.

Dues de les nostres patinadores formen part de l’equip de tecnificació de la Selecció Catalana.

Fa uns tres anys vam presentar el projecte perquè asfaltessin el cèrcol interior del velòdrom de Camp Clar. Seria una petita inversió, que es recuperaria en pocs anys i permetria donar-li més utilitat a aquesta infraestructura municipal que donaria servei a tots els patinadors i patinadores de Tarragona.

L’exalcalde Ballesteros ens va assegurar que després dels jocs de la Mediterrània el tindríem. No es va fer. Amb el nou govern d’ERC i Comuns per fi hi ha el projecte en marxa. Fa dues setmanes es va presentar al ple de l’ajuntament, però lamentablement no s’aprovà per desavinences polítiques.

Mentrestant esportistes de base i també d’alt nivell estan entrenant al carrer amb el risc que això comporta.

Demanem als partits polítics que es posin d’acord, que busquin la manera de tirar endavant el projecte i que pensin més en les persones i no en les jugades polítiques.

Necessitem un espai digne per entrenar ja!

tracking