Diari Més

Creat:

Actualitzat:

Ahir em vaig aixecar de llit i vaig tirar cap al lavabo a acceptar les «cookies». Em vaig treure de la barba les boles i els llums de Nadal, i a començar un nou any. Sí, amics, entre els regals que m’han fet el Tió i l’Olentzero hi havia un paquetet amb boletes i llumetes per decorar la barba. No troben una solució al càncer o com fer sostenibles les pensions, però en aquest món hi ha milions de persones pensant en dissenys de jerseis per a gatets, gorres amb ventiladors i escalfa-mans amb USB.

Mig adormit, he mirat per sobre les notícies, i se m’han obert els ulls de cop com si al vàter hi hagués una serp amb cara de... millor comencem l’any en Pau. I és que he vist un titular on es podia llegir Carlos... està a Líbia, després de fugir de la justícia japonesa. Osti! M’he fregat els ulls pensant que a la terra de Son Goku el nostre Shin-chan de la Selva havia fet «culet, culet» a un altre Malxena. Després de prendre’m un Aigua del Carme he vist que era un altre Carles, el Ghosn –l’expresident de la Nissan- que ha fugit cap a Líbia dins una funda de contrabaix. Déu ser baixet aquest home, no? Per cert, que ara faré un acudit patillero però hi ha molta gent que també viatja «contrabajo». Què voleu? Qui pot escriure bons acudits un 1 de gener a les deu del matí.

He continuat mirant els digitals i he llegit que aquesta nit s’havien produït 46 detencions, 16 accidents i 3.000 trucades al 112. Miquelet Buch ha fet una roda de premsa dient que ha estat una nit tranquil·la. Què seria per aquest home una nit moguda? Apocalypse Now? Festejar amb les dues d’Azúcar Moreno alhora? O que els reis vinguin en elefant el dia 6?

tracking