Diari Més

Creat:

Actualitzat:

Tots parlem de bellesa tant interior com exterior. Molts diuen que l’important és l’interior i evidentment és innegable que per molt maca que pugui ser una persona si és una estúpida, ningú la suporta.

Igualment és innegable que quan veiem a una persona atractiva se’ns va la mirada. Encara que, com se sol dir per a gustos colors. Aquesta setmana a Lleida es realitza el certamenMiss & Míster Model Mediterráneo Global a Lleida des del 18 al 24 de novembre i l’entrada és gratuïta en totes les jornades.

Això em fa reflexionar en la importància que en realitat li donem a la nostra imatge, així com la de la gent que ens envolta A qui no li agrada sentir-se maco i atractiu? A ningú el molesta una floreta elegant que et faci sentir bé. Podem pensar el que vulguem però és cert que en la nostra actual societat cuidar-te i sentir-te atractiu et puja l’ànim.

Avui dia ja no sols cuidem la nostra imatge; s’ha anat un pas més enllà i ara cuidem salut i alimentació que això sí que està realment bé. L’important en tot això al final, és que sigui pel motiu que sigui, dedicar-te una mica de temps a tu mateix i a cuidar-te; per imatge o per salut sempre serà una mica de profit per a tu i per a la teva autoestima.

tracking