Diari Més

Creat:

Actualitzat:

Vosaltres teniu un parcel·la a Bràfim, un gos Lucas o un pit voluminós. Jo tinc un partit polític. Sí, sí, es diu @RiemUnits. Som nou persones, tots ministres i cap militant. Si us hi voleu apuntar, entreu al twitter i ens seguiu. Recordareu de campanyes anteriors que érem sensibles al desequilibri en el sou de les dones, que volem quotes d’autònoms proporcionals a la facturació, penalització de la prostitució, dret a decidir... Doncs, ara d’això res. Veient l’èxit dels partits d’ara, hem canviat el nostre programa i ara sí que ho petarem.

Punt 1: malversarem «como si no hubiese un mañana» (introduïm expressions en castellà perquè es vegi que som espanyols de veritat). Punt 2: construirem als llocs prohibits, com a la costa, i destrossarem la natura. Punt 3: impunitat per a tothom que porti uniforme, toga o corona. Només que portis una americana amb un emblema de SEGURCOIT o PORRASHOP ja pots atonyinar tranquil, que quan et denunciïn tot acabarà en una cervesa al bar al costat del jutjat. Punt 4: encarirem les autopistes catalanes. A més, demanarem que les dones no puguin treure’s el carnet de conduir i que, per obrir compte corrent, necessitin l’autorització del marit. Jo crec que tal com va la política, amb aquestes mesures no trigaré gaire a arribar a la presidència del Govern.

He estat esperant que truquessin d’Antena3 i TV3 per anar als debats, però no ha sonat el telèfon. És estrany! Segur que no m’han trucat perquè quan em cridessin «lladre», «manipulador», «racista», jo els donaria la raó i, clar, s’acabaria el show i haurien de re-emetre els premis Princesa de Girona.

tracking