x
Cercador de l’Hemeroteca
Español
Seccions

Tarragona Reus Costa Daurada

Tarragona
25.6 º
5.4 Km/h
Els manaments de Moisés

La Vox Kids

Periodista

Actualitzada 05/11/2019 a les 14:21

Moisés Peñalver

Moisés Peñalver

Moisés Peñalver

Els dilluns m’agrada veure La Voz Kids a Antena3. Em sap greu perquè contraprograma al Graset, però com que jo de gran vull ser artista, no polític, m’hi sento més identificat. M’emocionen aquells nens dient tot il·lusionats que volen guanyar el concurs. Abans-d’ahir vaig posar la tele i el programa ja havia començat. Havien canviat l’escenari però encara hi havia cinc nens participant. Em va estranyar que tots anessin amb corbata, menys un, que es veu que és el que canta «flamenc». Pensava que m’havia equivocat de programa però en veure que «cantaven» em vaig quedar a veure el show.

Un, el més alt de tots, interpretava «Échame la culpa”, del Luis Fonsi. El pobre, desafinava, i en veure que no li funcionava, va demanar als «coaches» tornar a començar amb una altra cançó. Va interpretar el «Rock de la presó», d’Elvis Presley, que va agradar més al públic. Ui, no us podeu imaginar quin èxit!

Em va estranyar que no connectessin amb el plató de Barcelona on una nena amb un vestit vermell interpretava un fragment de sarsuela. No, no era la Caputxeta, tot i que el llop voltava per allà. Quin català! Aquesta nena dorm a Madrid, però cada dia la porten en helicòpter a una escola de Ripoll. Porto a Catalunya 47 anys i encara no diferencio els accents oberts dels tancats. Per exemple, no es nota quan dic os de quan dic òs, però, en canvi, sí que sé dir cuneta sense problemes. «Aviiii, que està canviant de tema!». Perdó! Doncs de tots els de La Vox Kids el que més em va agradar va ser el cuetes. Referint-se a Catalunya va interpretar: «Entre dos aguas» de Paco de Lucía. Però jo crec que l’alt arribarà al seu final, perdó a la final.
Comenta el contingut : La Vox Kids
Diari MesDiari Mes és una marca registrada de Tamediaxa, S.A.

Redacció i administració: Carrer Manuel de Falla, 12 Baixos. Tarragona

977 21 11 54

Redacció a Reus: Carrer Monterols, 36 2n. Reus

977 32 78 43

diari.mes és un mitja
auditat per OJDInteractiva
Diari Mes

Amb la col·laboració de:
Diari Mes