Diari Més

Creat:

Actualitzat:

Els dilluns m’agrada veure La Voz Kids a Antena3. Em sap greu perquè contraprograma al Graset, però com que jo de gran vull ser artista, no polític, m’hi sento més identificat. M’emocionen aquells nens dient tot il·lusionats que volen guanyar el concurs. Abans-d’ahir vaig posar la tele i el programa ja havia començat. Havien canviat l’escenari però encara hi havia cinc nens participant. Em va estranyar que tots anessin amb corbata, menys un, que es veu que és el que canta «flamenc». Pensava que m’havia equivocat de programa però en veure que «cantaven» em vaig quedar a veure el show.

Un, el més alt de tots, interpretava «Échame la culpa”, del Luis Fonsi. El pobre, desafinava, i en veure que no li funcionava, va demanar als «coaches» tornar a començar amb una altra cançó. Va interpretar el «Rock de la presó», d’Elvis Presley, que va agradar més al públic. Ui, no us podeu imaginar quin èxit!

Em va estranyar que no connectessin amb el plató de Barcelona on una nena amb un vestit vermell interpretava un fragment de sarsuela. No, no era la Caputxeta, tot i que el llop voltava per allà. Quin català! Aquesta nena dorm a Madrid, però cada dia la porten en helicòpter a una escola de Ripoll. Porto a Catalunya 47 anys i encara no diferencio els accents oberts dels tancats. Per exemple, no es nota quan dic os de quan dic òs, però, en canvi, sí que sé dir cuneta sense problemes. «Aviiii, que està canviant de tema!». Perdó! Doncs de tots els de La Vox Kids el que més em va agradar va ser el cuetes. Referint-se a Catalunya va interpretar: «Entre dos aguas» de Paco de Lucía. Però jo crec que l’alt arribarà al seu final, perdó a la final.

tracking