Diari Més

Creat:

Actualitzat:

Avui és un dia tranquil. Per si no ho sabeu, aquest article l’escric el dia abans. Ho dic perquè, tal com està el pati, dic que és tranquil i resulta que aquesta nit es pot muntar una comèdia de Falset, destituir el Buch o que trobin la porra d’antiavalots més antiga de la humanitat a una cova de Ripoll.

Avui havia decidit que no em faria mala sang mirant vídeos, que no parlaria del tema ni amb la meva dona. (Està fins als ovaris de sentir-me). Avui era un dia de passejar, anar a l’Ikea i comprar alguna camisa XXXXL que em pugui posar pel teatre.

Avui, festa! És el dia que he decidit passejar sense pensar en el procés, ni en policies ni en lladres. He mirat l’agenda i he vist que aquesta nit tenia una entrega de premis literaris a Barcelona.

Mira! A l’Ikea i després a la gala. Amb una mica de sort guanyo i em surt gratis la camisa. Vaig llegint la invitació i veig que ho fan a una biblioteca que es diu Espai Francesca Bonnemaison, al carrer Sant Pere Més Baix. Mirant de reüll el Sergi Pàmies a la tele he obert el Google Maps per veure on vivia aquest sant baixet. Collons! Davant de la Jefatura de la Policia Nacional de la Via Laietana. No m’ho puc creure! No podien haver muntat una cerimònia més perillosa. Jo, amb americaneta i sabates de talons, no m’imagino fent els Sanfermins per aquell carrer.

Si, pel que sigui, ja no torneu a veure aquest article serà que estic a l’hospital. Si són pocs dies, ho farà la meva dona i no us n’adonareu perquè ella no té retranca, però és basca. Els bascos ho fan tot bé... tot i que el de Bricomania no va trobar la serra per separar Euskadi.

tracking