Diari Més

Creat:

Actualitzat:

1.-Trucar a X perquè un ésser humà, bípede, que cobra per fer de mur i que no arribis a parlar amb X et canti com la Rosalia: «ha d’enviar un mail, trá trá». Estaràs agonitzant a l’UCI amb 103 anys i encara no t’haurà contestat.

2.- Et fas agent del CNI (l’únic que hi hauria aquí, tots estan a Ginebra ara) i aconsegueixes el telèfon de la persona amb qui vols parlar. No et contesta.

3.- Li envies un WhatsApp dient que li has enviat un mail. S’enfada perquè considera que has accedit per una via inapropiada i no et contesta.

4.-Tens un amic que és amic del perseguit. Et diu que et donarà un altre mail més personal, però que li enviïs un mail a ell per recordar-li que t’ha d’enviar el mail de l’altre.

5.- Li recordes unes setmanes després que no te l’ha enviat.

6.- Agafes el cavall, la pistola i el barret i decideixes visitar la persona amb qui vols parlar. A la porta, un de seguretat et pregunta si tens cita. «Com es fa això?» Et contesta que amb un mail a X.

7.-T’emprenyes, et vesteixes de periodista i vas a veure un sindicat. Intentes contrastar, però Oh!. com que no et contesten. Després vas a Reus, prens un Ryanair de 20 euros i cap a Londres, a la central de la multinacional on treballa «míster ocupat». Els dius que tens una «perla» que pot fer que tot el seu imperi se’n vagi a la merda. Ohhhh! Sorpresaaaa! T’atenen! Una senyoreta amb una identificació que posa Ms. Moreno, que és de Badia del Vallès, gestiona el gabinet de crisi. Et diu que trucaran a Tarragona «on li demanaran disculpes». Aquí et censuren que hagis anat a Londres a posar-los a parir en comptes d’enviar un mail. I tots cobren 4.000 euros nets al mes!

tracking