x
Cercador de l’Hemeroteca
Español
Seccions

Tarragona Reus Costa Daurada

Tarragona
10.08 º
5.544 Km/h
Els manaments de Moisés

Desordenats

Periodista

Actualitzada 22/08/2019 a les 15:12

Moisés Peñalver

Moisés Peñalver

Moisés Peñalver

He sentit el Pau Newman dir per Catalunya Ràdio que s’ha trobat l’Ajuntament desordenat. Carai! He estat alguna vegada a l’ex despatx del Bonet i al gabinet de premsa i no m’ho semblava. Estava ben escombrat, les cadires al seu lloc. Potser sí que la gent anava una mica de cul i amb presses. Devien tenir molta feina. Clar, Tarragona és una ciutat enooorme i molt complicada. Si volen veure desordre, que vinguin a la meva oficina. Us la descriuria amb detall, però no vull que tingueu malsons i, siguem sincers, ja sé que no us importa un pebrot.

Home, anava a escriure que operaven del cor al rei Juan Carlos dissabte vinent, però no em va semblar un tema per fer broma. Però que cinc minuts després la Guàrdia Civil intervingués una pota d’elefant a Reus sí que era ja de traca. No sé si, com jo, no heu fet l’ESO i he de dir-vos que relacioneu les dues notícies. També volia parlar de que els americans avisen als seus turistes que vagin molt amb compte amb la delinqüència quan vinguin a Barcelona. Perquè clar, quan a l’hotel de Nova York em van dir que a partir de les cinc de la tarda no m’acostés a Central Park devien fer broma. Al que anàvem: la meva oficina. Doncs la vaig comprar de segona mà. De fet, tot el que tinc ho he comprat de segona mà, és quelcom típic dels periodistes de províncies. Vaig llogar una oficina amb mobles. Era d’un gestor que es veu que devia preferir jugar a la botifarra al bar de la facultat en comptes d’aprendre alguna cosa sobre l’administració dels diners. Jo crec que tot aquest desordre als comptes es va encomanar als mobles i ara tot el que faig em surt malament.
Comenta el contingut : Desordenats
Diari MesDiari Mes és una marca registrada de Tamediaxa, S.A.

Redacció i administració: Carrer Manuel de Falla, 12 Baixos. Tarragona

977 21 11 54

Redacció a Reus: Carrer Monterols, 36 2n. Reus

977 32 78 43

diari.mes és un mitja
auditat per OJDInteractiva
Diari Mes

Amb la col·laboració de:
Diari Mes