Diari Més

Creat:

Actualitzat:

Estava assegut a una petita habitació que tinc a casa, on viuen els raspalls de dents i les cremes. I en cinc minuts que tardo en... pensar, se m’han acudit una sèrie de solucions per ajudar els de l’OpenArms. Ja, ja sé que és molt fàcil parlar i bla bla bla, però com el tema de la prostitució o el referèndum, deixem de mirar cap al cel i fem alguna cosa d’una punyetera vegada. A veure, Sánchez, tens una Armada amb embarcacions ràpides, portaavions, hidroavions, avions Hèrcules, helicòpters, el Juan Sebastián el Cano i la cabra de la Legió.

Piiiii, piiiii, piiii. Salvini? Hola, sóc el president del Govern espanyol i he decidit traslladar a Espanya els refugiats de l’OpenArms. Et demano que els deixis desembarcar i els traslladis a l’aeroport, si cal, escoltats per la policia i el teu exèrcit, si no et refies de mi. Dos avions militars Hèrcules arribaran aquesta tarda i els traslladaran a Espanya.Capichi?

Piiii, piii, piii. Està el Papa? «Que se Ponga». Francisco, sóc el Pedro Sánchez. Voldria que fessis d’intermediari per ajudar que els immigrants de l’OpenArmspuguin ser traslladats a Espanya per via aèria.

Piii, piii, piii. Margarita, parla amb l’Almirall en cap de l’Armada i que enviïn l’embarcació més ràpida que tinguem a la Marina. Sí, ja sé que trigarà a arribar. I si al final no s’ha de fer res, doncs com si fossin unes maniobres, que ja en fem al llarg de l’any pel Mediterrani.

Bé, ja hem acabat. Ah, no, que fotin fora tots els turistes de la «hosteria» del Valle de los Caídos i que els portin a dormir i menjar allà. Ara ja podem tirar de la cadena... o millor, tallem la cadena.

tracking