Diari Més

Creat:

Actualitzat:

Bon dia, alcalde. Com va tot? Ja, jo també estic tocat pel tema de la Diputació de Barcelona. Què hi farem! Escolta, que fa uns dies que quan pregunto per tu em diuen que encara estàs traient les gomes d’esborrar de l’estoig, folrant els llibres del nou curs i brodant el nom a la bata. En fi, que encara no saps a quina hora se surt al pati ni qui llençarà les pilotes de papers als plens. Fins ara, la més entremaliada era la Laieta, però crec que farà bondat... Tot i que no sé si quan comenceu a jugar a pilota et dirà «ja no t’ajunto». També has de tenir bona relació amb l’Esperit Sant, és un bon noi i potser algun dia tornareu a anar junts. És qüestió de temps, tot un «procés».

Com a correctament empadronat, voldria exposar-te algunes cosetes. Sempre t’anirà bé saber què pensa un dels que paguen l’IBI. També et recomanaria que anessis a dinar algun dia amb el Pep Fèlix. Ha repetit P1 perquè no sap fer llassos, però sap perfectament perquè els tarragonins ho critiquem tot!

Mira, quan he d’anar a veure al teu amic Cruset des d’Apodaca al Port he de fer dos quilòmetres en cotxe. (Que vagi a peu? Tu saps quant peso!) M’agradaria també no morir algun dia a la cruïlla de Rovira i Virgili amb Baró de les IV Torres. Va bé que hi hagi el col·legi de les Dominiques allà per si m’han de fer l’extrema unció. Passa una mica com quan canvia el cartipàs de l’Ajuntament, que ja no veus als que baixen. Un amic m’ha dit que li digui a l’alcalde que el carrer Pere Martell està molt brut i ja, si tens temps, que recordis que vull un carrer al meu nom. Que encara estic viu? Mira! Si em maten davant el Boada tindrem solucionat el tema.

tracking