Diari Més

Tribuna

Sumem 100% per Salou

Alcalde i candidat a la reelecció per Sumem per Salou

Creat:

Actualitzat:

En la línia de crear aquelles condicions que garanteixin un futur de progrés i de prosperitat col·lectiva, aplicant polítiques realistes, viables i eficaces; en aquest nou mandat volem seguir impulsant i desenvolupant projectes per a la renovació i la transformació de Salou, que han de servir per millorar els serveis del municipi, sempre al servei de les persones i la seva qualitat de vida. Però també seguirem gestionant i atenent tots aquells altres aspectes que promouen noves alternatives i oportunitats laborals, econòmiques i empresarials, en benefici altra cop dels salouencs i les salouenques i del seu benestar.

Por lo tanto, nuestro programa de gobierno, que es nuestro contrato con Salou, se caracteriza por reforzar la «micropolítica urbana» planificando una serie de intervenciones a pie de calle que deben seguir renovando y poniendo al día muchos espacios públicos y servicios; pero también impulsando y trabajando muchos proyectos de renovación, ampliación y dotación de nuevos equipamientos, instalaciones e infraestructuras, que son básicas para poner a punto el municipio para su progreso social y económico. Proyectos que podemos considerar «estratégicos» y que son necesarios para crear y mejorar las condiciones de Salou, impulsando un municipio moderno y preparado para las necesidades y retos de los salouenses; pero también competitivo y bien posicionado como destino turístico referente de Europa.

Y esta tarea la desarrollaremos a partir de una idea y un proyecto: Sumem per Salou, que nace con una visión aglutinadora de la fuerza de Salou, y que esta fuerza sea plural y transversal, 100% municipalista, abierta a la diversidad de sensibilidades y de ideas. Como proyecto compartido y donde todo el mundo se sienta representado podrá garantizar un gobierno fuerte dedicado plenamente en Salou, al servicio del consenso de ciudad, útil para todos, representativo de una mayoría y con un único interés y objetivo: los salouenses y las salouenses, porque Salou ha de ser y es lo más importante.

I en base a l’ideari d’aquest projecte que tinc la satisfacció d’encapçalar em presento amb una llista de persones que són, coneixen i estimen Salou; que formen part del seu teixit associatiu i que sempre han tingut interès pel seu municipi i el seu futur. Em presento amb una candidatura plural de gent diversa, salouenca, que representa una gran diversitat de col·lectius del teixit social, de sectors, i de sensibilitats. I per això, en conjunt, representem el Salou que suma, que uneix i que integra; i això garanteix estabilitat, diàleg, cohesió i consens. Persones, en definitiva, de provada i solvent implicació amb la vida social i ciutadana, i per això il·lusionades a poder seguir col·laborant i treballant en equip pel seu municipi i la seva ciutat des de la institució local.

Amb aquestes persones i el seu compromís, i amb una proposta de govern que em complau compartir i que poso a la vostra disposició, és amb tot allò que comptem per treballar amb fermesa, amb energia, amb responsabilitat i convicció pel futur de Salou durant els propers 4 anys; sempre oberts a la participació de tothom, i sumant el dia 26 tots els esforços possibles, entre els quals m’agradaria comptar amb el teu.

tracking