Diari Més

Tribuna

Shopping Salou, 10 fent comerç i fent ciutat

President de Shopping Salou Comerciants i Empresaris

Creat:

Actualitzat:

Els comerciants i empresaris de Salou estem d’aniversari. Aquest mes d’abril fa 10 anys que vam crear l’Associació 365 dies Salou Vila Comercial, una entitat sense ànim de lucre, amb la voluntat d’unificar les tres associacions de comerciants i empresaris existents llavors al municipi. Un nom que ara, coincidint amb el desè aniversari, hem decidit canviar per un de més senzill i atractiu: Shopping Salou Comerciants i Empresaris. Aprofitem així la visibilitat que al llarg d’aquests deu anys de trajectòria ha adquirit la marca Shopping Salou, creada per l’entitat per publicitar les campanyes de dinamització.

Durant aquesta dècada, hem anat creixent i guanyant força i representativitat per a treballar en la dinamització i promoció comercial de Salou amb la defensa dels interessos comuns dels associats. També hem consolidat la marca Shopping Salou, que ha contribuït a donar a conèixer la nostra associació entre els habitants d’aquesta localitat, clients dels nostres establiments. A més, hem defensat el comerç de proximitat i hem contribuït a impulsar l’economia local.

Per a celebrar-ho, el dijous 4 d’abril, al restaurant Terrassa del Club Nàutic de Salou, vam organitzar una Assemblea–Aniversari, dedicada, de manera especial, a totes les persones associades. Durant aquesta trobada, també vam recordar els reptes i objectius assolits durant aquests 10 anys i vam presentar els projectes nous més importants, com la nova pàgina web, la difusió de la nostra entitat a través de 50.000 plànols de Salou aquest estiu i els plans formatius per a professionalitzar el sector del comerç.

Durant aquests 10 anys hem caminat junts uns 150 associats de diferents sectors (comerç, serveis, restauració, despatxos professionals...) que hem intentat millorar la qualitat de l’atenció que oferim als nostres clients amb el suport de l’associació, ja sigui a través de cursos de formació del personal o de campanyes de promoció pròpies o en col·laboració amb l’Ajuntament de Salou.

Encara ara, molts salouencs i salouenques recorden, amb un somriure, algunes d’aquestes campanyes com, per exemple, el Salou Compres i Música– una tarda-nit dedicada al comerç, la restauració i la música en directe–, per què vam donar vida als carrers de Salou en moments de crisi i dificultats. D’altres, com el disseny, impressió i distribució de 10.000 plànols de butxaca de Salou amb informació d’interès i establiments de comerç, restauració i serveis ha estat de gran utilitat per a tothom.

I així, gràcies a la força que dona la defensa conjunta dels nostres interessos i la fidelitat dels nostres clients, hem sortit de darrere del taulell i ens hem convertit en un conjunt d’empresaris que treballem a Salou i per Salou. En definitiva, hem fet comerç i hem fet ciutat. I, amb la innovació i creativitat que cal per afrontar els nous reptes, ho continuarem fent en els pròxims anys.

tracking