Diari Més

Creat:

Actualitzat:

Crec que Ballesteros i Pellicer haurien de fer una cimera d'urgència per evitar l'inevitable. No, no té res a veure amb el corredor del Mediterrani, ni amb el procés, ni amb l'Ikea, ni amb la Boca de la Mina, ni amb la boca de l'Arrimadas. Crec que després de ruixar amb aigua beneïda el Josep Tarradellas, Pedro Sánchez començarà a fer allò que va prometre... l'únic que ha complert: «Iré con mi coche de pueblo en pueblo». Sí, sí, però per batejar aeroports i estacions. Ja ha començat amb El Prat, però crec que ara li queda poc a l'Estació de Sants perquè es digui Núria Feliu i La Sagrera té pinta que serà l'Estació de la República, perquè trigaran tant les vies com la «Tercera Via».

Doncs bé, jo crec que els nadius del Camp de Tarragona hauríem de batejar l'aeroport abans que arribi el «preparao» i destapi una placa amb el primer nom que li roti. Imagineu que hem de pujar a l'avió a un lloc que es digui Estrellada Castro o carrer... Uf, ara fregava el travesser. Després he pensat que, si es diu General Prim, ja tindrem als pelacanyes creant CDT (Comitès en Defensa de Tarragona) i, si el bategem com Antoni Rovira i Virgili, tindrem els guerrillers de l'Orfeó Reusenc llençant Molotovs de vermut al Boadella. Perdó, a la Boella.

Bé, amics, no se m'ocorre res, i veient que no podríem trencar aquesta rivalitat proposo que l'aeroport de Reus es digui de l'Escriptor Peñalver. He viscut a Reus i a Tarragona. A més, si a Madrid tenen l'avinguda del meu tiet: Conde de Peñalver..., em faríeu feliç aquest cap d'any posant-li el meu nom a l'aeroport. Va Pedro, que jo vaig votar al Felipe... Al González, vull dir.

tracking