Diari Més

Creat:

Actualitzat:

M’he preocupat quan he sabut que amb 90 anys ja no podré circular amb un cotxe de benzina. Ja sabeu que, a partir de 2050, jubilaran els autos de combustió. Pels que no tingueu un màster, vol dir que ni els que van amb gasoil, ni els que funcionen amb gasolina. Aquí, a Catalunya, no cal que patiu perquè per llavors ja serem independents i els cotxes aniran amb ratafia. Per cert, pels set-ciències que ho havien previst tot... Els híbrids també cauran. Tot elèctric. Jo sóc un defensor d’aquesta nova tecnologia d’electrons, perquè em recorda l’Scalextric, però vint mil euros més cara.

Abans que us arrenqueu la camisa i us emborratxeu fins a oblidar el crèdit del BMW o del Mercedes de 80.000 euros que us heu comprat, us faig un parell de preguntes. 1: Creieu que l’oligopoli de les automobilístiques permetrà que això passi? 2: Quantes vegades canviarà el govern fins al 2040?

Ara buscaré coses que es preveien que passarien avui dia i que no han passat. Deien que les noves tecnologies acabarien amb el paper, però ahir vaig comprar tres llibres sense piles. Desapareixeria la premsa escrita, i, si no han tancat, crec que demà surto a la contra del Diari Més. Deien que Internet seria un dret universal i gratuït. I és veritat, has d’anar «dret» cap al banc per pagar a Movistar. Hi hauria d’haver bases a la lluna, el Concorde continuaria volant, que Internet acabaria amb la tele, que la tele acabaria amb la ràdio, que hi hauria una guerra nuclear... En fi, que ja fa 23 anys que existeix el mail i per participar a Saber i Ganar s’ha d’escriure una carta, posar un segell i enviar-la per correus.

tracking