Diari Més

Creat:

Actualitzat:

Ell es diu David, però no té cognoms, és simplement David «el de Protocolo». Però, tot i no ser d’alt llinatge, es va convertir en el personatge més famós del Palacio Real el «Dia de la Hispanidaz». A ell, li atribueixen el mèrit d’haver desallotjat al president del Govern del costat del Rei. La gesta ha estat aclamada tant per «peperos» com per humoristes, i ja diuen que l’han de fitxar com a ministre o que, si continua fent mèrits, arribarà a tenir l’honor de ser el nou «pequeño Nicolás».

El David és el becari de la Casa Reial i, tot i no tenir gaire experiència, sabia que, per ocupar la primera fila de salutacions, primer t’han de proclamar rei i això ja sabem tots com es fa. Per estar allà donant la mà a la crème de la crème del país no n’hi ha prou amb recórrer Espanya amb un cotxe, blasfemar contra Iglesias i després anar a una sauna amb ell. Allò no era el plató de rodatge de La Casa de Papel, sinó la Casa Reial, que no és una sèrie, però que ja va per la segona temporada. Segur que no serà l’última, tot i que ara els programadors estan encaparrats a emetre els quinze capítols de la sèrie «14 de abril. La República» que va desaparèixer misteriosament de la graella de RTVE.

És un altre cas per a Cuarto Milenio, perquè una vegada gravada i empaquetada... ningú sap que va passar.

Digueu-me malpensat però, no tindria alguna cosa a veure que la Radio Televisión «pepera» estès pel mig? No em feu cas, tinc massa imaginació. Probablement és que el projector no funcionava bé, com a Cinema Paradiso, encara que crec que té més a veure amb «Allò que el Bàrcenas s’endugué».

tracking