Diari Més

Creat:

Actualitzat:

A veure, amics, quants de vosaltres teniu una mansió amb esquerdes? Mengeu sovint pipes? Esteu preocupats pels fongs als peus o la candidiasi vaginal? Sí, sí, la de les dones, perquè... Han vist algun anunci de les zones íntimes dels homes? Deu ser que valen un ou.

La publicitat a la televisió costa un dineral i no entenc com hi ha productes que es poden anunciar. A veure, quantes bosses de pipes han de vendre per amortitzar els centenars de milers d’euros que val una campanya? Milions? Clar que tampoc entenc que una parella es dediqui a robar a un basar xinès, com va passar la setmana passada a les Gavarres. Amb «carinyo», amics «xoriços», però havent-hi joieries, bancs, grans magatzems de productes tecnològics o dentistes... a qui se li acut omplir dos sacs amb productes que tenen un valor que oscil·la entre els 15 cèntims i els 0,33 euros. Com a molt, omplint un camió t’hauràs emportat cap a casa trenta euros. Una altra cosa és que ho facis per «descollonar-te» de les traduccions que fan de les instruccions dels «catxarrets» amb llumetes i serigrafies de dragons.

Després estan les grans empreses que es gasten menys en fer un anunci que un «gremlin» en Font Vella. Per exemple, Mutua Madrilenya ho liquida tot posant una cadira al mig d’un plató i un paio que diu que li han pujat l’assegurança. Espera, ara que hi penso, n’hi ha que matarien per una cadira, potser és una idea atractiva per la «naranjita». O aquell altre d’aigua mineral, que posen una càmera mirant a la muntanya i només se senten els ocells, però no passa res. Em recorda a segons quins plens d’ajuntament.

tracking