Diari Més

Creat:

Actualitzat:

Ja sabeu que fins que em jubili la meva il·lusió a la vida és fer de funcionari de l’Ajuntament de Tarragona. Ha de ser una feina bonica: «Bon dia senyor alcalde», «bona tarda, senyora regidora». Deu ser fàcil. Però, l’altre dia vaig veure a la tele una cosa que m’ha fet canviar d’opinió. Hi havia, al Saber y Ganar un paio simpàtic i que ho feia bé. Vaig sentir que el Jordi Hurtado deia que era el Juanan, funcionari tarragoní. I he pensat que devien pagar poc els de la plaça de la Font, si els empleats han d’anar pels platós buscant calerons. Llavors he pensat que potser em sortiria més a compte guanyar-me la vida anant pels concursos. Millor, per què no hi van els polítics? Seria una campanya electoral diferent, no?

No seria gens difícil trobar el plató ideal per cadascú d’ells. Per exemple: qui creieu que hauria de fer campanya al Mira quién baila!? Heu hagut de pensar molt?... És clar! L’Iceta. Pel Pedrito i el Torra m’agradaria un First Dates! ben romàntic, amb Urkullu com a cambrer. El programa que va descobrir al Chiquito, el Genio y Figura, hauria de fitxar la Inés Arrimadas. A l’Alejandro el portaria a El rival más dèbil. ¡Ahora Caigo! és un programa pensat per Puigdemont i Boom! per Casado. Veieu que rebé? Tots col·locats. Ah, calla, no, que em deixo l’Albertito. Crec que maridaria bé amb Alta tensión del Constantino Romero, tot i que he dubtat amb el Waka Waka.

Ja pels de casa, en els temps que corren, el Pep crec que li aniria bé el Si lo sé, no vengo i per la Bego res millor que El Bus d’A3. Però, per Atrapa un millón no en trobo cap. De què rieu? Passo paraula.

tracking