Diari Més

Creat:

Actualitzat:

Diari de Cosme Peñalver. 15/8/2318. Avui ha tronat i he decidit deixar el cotxe al terrat. No vull estavellar-me sobre la Rambla Nova i que m’hagin d’injectar una vida més. No estic per despeses, perquè cada segle més d’existència surt per un ull de la cara. Estic content perquè per fi inauguraran la nova ciutat Camp de Tarragona. La metròpoli ha causat un gran impacte a tot el món, com ho va ser aquella Brasília del segle XX.

Deien que igual venia Franco a inaugurar-la, però es veu que la última reconstrucció d’ADN no ha anat del tot bé. La nova urbs va des de Cala Romana al Pere Mata de Reus i des del Passeig Jaume I de Salou a la Xamora de Valls.

Com que Port Aventura es va inundar amb la pujada del mar del 2120, hi ha un nou parc lúdic a la zona de l’Oliva de Tarragona. Allà hi ha reproduccions de la Geganta, la Canela, el Flash Back, la Georgia, el Totem i el Gobierno Civil. No sé per què servien aquests llocs. Segons el meu besavi Moisès, que va morir a la misèria perquè vivia del que cobrava d’un article diari, la gent es movia en aquells llocs amb les vibracions sonores. Es veu que el millor moment era el que ell denominava «el lent». Jo no entenc res, especialment per què havien de prendre un combustible que ells denominaven «el cubata». En fi, suposo que seria un ritual tribal. Avui ja m’he dutxat amb ions, he votat amb «televot» les normatives del ple municipal i ja estic llest per sortir en «hiperloop» cap a la feina, a Sevilla. Són cinquanta minuts cada dia, però val la pena perquè paguen bé. Espero que a la frontera d’Ulldecona no em tornin a demanar el passaport.

tracking