x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Cercador de l’Hemeroteca
Español
Seccions

Tarragona Reus Costa Daurada

Tarragona
19.9 º
19.296 Km/h
Els manaments de Moisés

'Doña Inés'

Periodista

Actualitzada 17/07/2018 a les 21:32

Moises Peñalver

Moises Peñalver

Moises Peñalver

Resulta que estic a una discoteca i se m’apropa la Inés Arrimadas. Em vull presentar, però no cal, diu que ja sap qui sóc. Ballem a fosques l’himne de la Marta Sánchez i em diu a cau d’orella que em voldria conèixer més a fons. Començo a suar. Em cita al seu despatx, a Barcelona, «per xerrar». Accepto perquè ja sabeu que vam néixer a la mateixa ciutat, Jerez de la Fronterai la terra sempre tira. Una excusa com qualsevol altra.

Agafo el cotxe i em planto al carrer Balmes. Em porten al despatx de la Inés (ja hi ha confiança) i allà està ella, amb l’home del perruquí blanc, el «Per què em demana la paraula, senyor Carrizosa?» i el Toni Cantó acompanyat de tot l’equip d’actors de Siete Vidas, excepte Guillermo Toledo. M’ofereixen un gintònic. Llavors la Inés em diu que havia pensat que podria ser un bon cap de Comunicació del partit. «I d’això... Quan pagaríeu?». Em contesten que 80.000 euros l’any. Els dic que m’ho he de pensar i marxo. Surto al carrer i pujo caminant cap a la Travessera de Gràcia. Miro de reüll, i tots: Arrimadas, perruca blanca, Carrizosa, Cantó i tot el càsting encapçalat per Amparo Baró –repartint clatellots– em segueixen a una certa distància. Llavors recordo que el meu antic dentista, el Miravet, està per allà. Entro i dic que vull una neteja. A la sala, un home amb una xeringa s’apropa a la meva boca. «Sóc el Dr. Santi Vila». Torno a suar. Li explico la situació: no vull la feina, però necessito diners. I ell respon: «No cal que es preocupi». M’injecta un líquid i sento aquell piiiiiiiiiiiiii de les pel·lícules i una veu que diu «l’hem perdut». El doctor li fa l’ullet a la Inés, darrera de la porta de vidre.
Comenta el contingut : 'Doña Inés'
Diari MesDiari Mes és una marca registrada de Tamediaxa, S.A.

Redacció i administració: Carrer Manuel de Falla, 12 Baixos. Tarragona

977 21 11 54

Redacció a Reus: Carrer Monterols, 36 2n. Reus

977 32 78 43

diari.mes és un mitja
auditat per OJDInteractiva
Diari Mes

Amb la col·laboració de:
Diari Mes