x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Cercador de l’Hemeroteca
Español
Seccions

Tarragona Reus Costa Daurada

Tarragona
15 º
11.16 Km/h
Els manaments de Moisés

Les Petxines i la Patrícia

Periodista

Actualitzada 12/07/2018 a les 19:24

Moises Peñalver

Moises Peñalver

Moises Peñalver

Fa vint-i-cinc anys que rebo la invitació i sempre dic: «Quina mandra!». Però dimecres, per fi, em vaig animar a anar a la festa de les Petxines del Col·legi de Periodistes. No deia això de la mandra per la gent del col·legi, pobres, ja tenen prou desgràcia amb haver de controlar un ramat tan gran. Era per haver de posar-me el vestit daurat de nit, les sabates de taló i passar una quarta part de la teva vida buscant aparcament. Però va valdre la pena. La veritat és que hi vaig anar per saludar l’Andreu Buenafuente, el meu antic jefe i a la gent de Mossos d’Esquadra. Sabia que venia, i intuïa que premiarien, a la Patricia Plaja, aquella noia de premsa de la Policia de la Generalitat a qui tota aquesta màfia d’ara vol putejar per ser efectiva. Vaja, com al pobre Trapero. Però se m’ha girat feina, perquè a casa tinc pòsters de la gent que admiro i ara em tocarà canvi. Tenia a la Laia Delacup, després la fiscal del cas Bershka i ara penjaré una foto d’ella.

Amics, «la vida te da sorpresas», perquè també em van presentar al tinent coronel de la Guàrdia Civil, i quan m’ha dit: «Llegeixo cada dia el teu article», ja se m’ha fotut a la butxaca. Hem parlat d’un amic comú, el Xavier Ricou, i de com m’ha ajudat sempre la Benemèrita Institució. Li he dit que era independentista i ha fet la mateixa cara que si hagués dit «plou». Però el que no m’ha agradat és que ell sembla més jove que jo... i és més vell. Només hauria faltat que portéssim el mateix vestit! Les petxines han estat sensacionals –felicitats Coia– i, a més, m’ha tocat en un sorteig unes entrades per un concert al Camp de Mart. Tranquil·la, Bego, que hi aniré amb casc.
Comenta el contingut
Diari MesDiari Mes és una marca registrada de Tamediaxa, S.A.

Redacció i administració: Carrer Manuel de Falla, 12 Baixos. Tarragona

977 21 11 54

Redacció a Reus: Carrer Monterols, 36 2n. Reus

977 32 78 43

diari.mes és un mitja
auditat per OJDInteractiva
Diari Mes

Amb la col·laboració de:
Diari Mes