Diari Més

Creat:

Actualitzat:

Ara fa dies que no parlo de política, i em sap greu perquè sé que m’esteu esperant per saber a qui votar. Ho sé, però ara us demano que activeu el «mode tafaner».

Vaig veure il·lusionat la primera cita de Pedrito i Torra. Els he vist passejant pels jardins de la Moncloa i us he de dir que crec que Torra està enamorat. Sí, sí, els que hem festejat alguna vegada i coneixem el llenguatge no verbal, sabem de què va el tema. No m’estranya, perquè al Sànchez els mitjans estrangers ja li diuen Mr. Handsom (senyor guapo). Ha faltat un detall: a la porta de la Moncloa havia d’estar el Carles Sobera per presentar-los, tot i que ja s’havien fet l’ullet al camp del Nàstic. Té bona pinta això. No sé si acabarà en una boda que els amics dels dos no beneeixen, però, l’amor pot amb tot, tinguem esperança en què arribin al dia de la petició de mà. Seria a Bèlgica, davant un Puigdemont emocionat, i amb la presència de Borrell de padrí, que portaria un coixí amb l’anell a una mà i a l’altra un insecticida.

L’inventor de les sis W del periodisme es faria d’or aquests dies perquè no hi ha moment millor per aplicar el què, qui, quan, com, on i perquè? Així que podeu anar a l’armari i escollir un vestit de lluentons per una boda amb referèndum legal, una camisa de llenyataire per un d’il·legal o uns texans trencats per a una degustació de ratafia si s’ajunten sense passar per la vicaria.

A la trobada, el de Blanes li va regalar una ampolla de licor i el Pedrito va dir que els d’Amazon no li havien enviat encara el regal. Era un llibre que no recordo el títol, però sé que es va escriure l’any 1978.

tracking