Diari Més

Creat:

Actualitzat:

Bon dia. Doncs aquí estem, reflexionant sobre què va fallar en la meva formació. No dono per a molt, i ara, la veritat, és que cada vegada entenc menys la societat que m’envolta, com el Dastis o el Carrizosa.

Capítol 1: 23 d’abril. Una senyora i un senyor roben un camió a Barcelona, es dirigeixen cap a Tarragona per robar en una empresa. Són descoberts pels Mossos, portats al jutge i alliberats. Sí, sí, però amb càrrecs, així que queden molt espantats. Tant, que fa quatre dies la mateixa senyora i el mateix senyor roben un camió a Barcelona i es dirigeixen cap a Tarragona per robar. Són descoberts pels Mossos, portats davant el jutge i alliberats. El senyor porta ja 110 càrrecs en la seva «Vida laboral».

Capítol 2: S’organitza un contingent policial per entrar en una residència d’avis de Bonavista i evitar que juguin al Bingo a 20 cèntims el cartró.

Capítol 3: Un senyor que té en un hort 34 plantes de marihuana és converteix en un perillós «venedor en sèrie» de porros.

Obrim joc: Maneres de llençar els diners públics «1, 2, 3 responda otra vez»: regar quan plou, contractar 57 persones per reparar una vorera, contractar creuers de Piolín, pagar contínuament multes del Tribunal d’Estrasburg, detenir una vegada i una altra als mateixos, que els jutges atenguin una vegada i una altra als mateixos, pagar sous del Suprem i el Constitucional per resoldre recursos de temes polítics, pagar a funcionaris de presons per vigilar gent que no hauria d’estar a presó mentre d’altres continuen robant camions... «Tieeempooo!!!» Tindrem sort si el 2020 és ministre d’Economia l’humorista de Cs, el Felisuco.

tracking