Diari Més

Creat:

Actualitzat:

Benvolgut MHP Quim Torra:

Tot i la seva intel·ligència, savoire faire en el món de l’oratòria i control dels tempos, crec que li manca humor. S’ha de reconèixer que vostè és una mica sosot. Però, tranquil, no tant com el Pepe Montilla. Crec que, arribats al punt que hem arribat d’injustícies i repressió, el Parlament ja és el Club de la Comèdia, un escenari per fer monòlegs divertits. La resta, lamentablement, només serveix perquè els nens seguin sobre el vellut vermell dels escons en les visites.

Així que li ofereixo els meus serveis com a guionista còmic. Podríem començar l’1 d’octubre, abans no estic disponible perquè preparo la fundació del partit @RiemUnits. Seria com el que va fer Montilla amb el meu company a El Terrat, el Gerard Florejacs. El primer que farem per millorar la seva imatge serà canviar aquestes ulleres quiques per les quals duu Elton John, de color taronja... No, no, de color blau... Tampoc. Grogues, això, grogues. Li posarem un pírcing amb un llaç groc i li demanarem al seu amic Sala i Martín que li deixi unes quantes americanes. Tots els discursos hauran de començar de la següent manera: «Anava l’altre dia pel carrer i...». I després parlarem de coses quotidianes. Una nena... Ah no, que això és de Rajoy. Que està mirant xalets... Ah no, que això és del Pablo Iglesias. Doncs podem parlar dels passaports... Vaja, ja ho té registrat l’Arrimadas. I de l’infern? Això és de l’Alejandro... Sap què? Deixem-ho córrer.

Vaja, m’ha quedat curt avui, aprofitaré per fer publicitat. Ja sabeu que heu de comprar el llibre Assassins del Camp? Fabulós.

tracking