Diari Més

Creat:

Actualitzat:

Any 4020, excavacions de Tarreus. La directora Cyntia Belmon ens explica la seva teoria sobre els enterraments del segle XXI. Segons l’arqueòloga, els habitants de l’època eren enterrats de peu, uns sobre els altres i per ordre d’edat, com demostra una escultura trobada la via principal.

A mig camí del segon nucli principal, Reus, es troben els poblats de BehindPryca i TecnoBark. El seu propòsit no queda clar i l’historiador Paul Casado, de Harvard, teoritza sobre les possibles causes de l’extinció de la població en aquestes dues zones. Només s’hi han trobat rastre de gossos i s’especula que devien ser tractats com a divinitats, ja que els dedicaven barris sencers. A més dels arqueòlegs, un seguit de científics del MIT investiguen l’estranya antena trobada al centre de la plaça del Mercat. Tenen clar que estava destinada a les comunicacions extraterrestres, però no entenen els rastres de constants remodelacions a la central energètica adjacent. Tampoc s’ha descobert la funció de la pedra rodona al voltant de l’antena. Seria per amplificar el senyal?

Els bars de les universitats americanes s’omplen de discussions respecte dels orígens de Tarreus.

Uns defensen que formava part de l’Imperi Industrial, per les inscripcions en xinès i la via del ferrocarril, encara en ús, que travessava la costa. D’altres defensen que es tracta d’una província d’Al-Andalus II, per les restes trobades a l’excavació de BuenaVista. Però tots coincideixen a dir que el veritable significat el descobriran quan desxifrin l’estrany missatge que es troba distribuït per tot el territori: «Zona Blava de 9 a 20 hores».

tracking