x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Cercador de l’Hemeroteca
Español
Seccions

Tarragona Reus Costa Daurada

Tarragona
21.08 º
1.8 Km/h
Els manaments de Moisés

Famosos

Periodista

Actualitzada 09/05/2018 a les 19:49

Moisés Peñalver

Moisés Peñalver

Moisés Peñalver

Corria l’any 2004, quan començava a visitar l’editorial Belaqva per perfilar la sortida del meu primer llibre El CSI Español. No el recomano, és dolent fins a dir prou. Per aquelles dates, veia sobre les taules un manuscrit amb el títol Ahora hablo yo. Vaig pensar que seria un altre viu, com jo, que provava sort en el món de les lletres i les bestretes. Però no, era algú de molt més pes: José María Íñigo. Vaig veure la seva figura oronda per algun passadís, però no em vaig atrevir a acostar-m’hi.

En saber d’ell, he debatut amb mi mateix (com el Mariano) què s’ha de fer quan un es troba amb un famós. No, no em refereixo a trobar-me Ballesteros a un after, a Pellicer a La Parra, o a Poblet a Poblet. Em refereixo a famosos de veritat. Sortia jo de la COPE de Barcelona i baixava les escales Georgie Dann. El miro, em mira, el miro. El meu cervell m’impulsava a cantar-li La Barbacoa com si tingués set anys o a demanar-li una selfie, però la meva consciència em deia que ja en tinc cinquanta i això era fer el gilipolles. Fa anys, a un restaurant de Ramón y Cajal, vaig aixecar-me per anar al lavabo i em vaig creuar amb Miguel Gila. La meva reacció va ser la del gilipolles: «És vostè el millor! Que bons els gags del telèfon!» Aquell home començava a posar-se cada vegada més vermell, fins que em va deixar anar: «Escolti, sóc Joe Rigoli».

Bam! Em vaig quedar planxat i, des d’aquell dia, vaig decidir que, quan veiés un famós, em mantindria a distància. Va ser dir això i començar a treballar a TV3 i RAC1 on un dia pots anar a la màquina de cafè i trobar-te a Javier Bardem o entrar al vàter i que Albert Ribera s’estigui cagant en Rajoy.
Comenta el contingut : Famosos
Diari MesDiari Mes és una marca registrada de Tamediaxa, S.A.

Redacció i administració: Carrer Manuel de Falla, 12 Baixos. Tarragona

977 21 11 54

Redacció a Reus: Carrer Monterols, 36 2n. Reus

977 32 78 43

diari.mes és un mitja
auditat per OJDInteractiva
Diari Mes

Amb la col·laboració de:
Diari Mes