Diari Més

Tribuna

Hard Rock i el Turisme, un motor econòmic pel territori

Vegueria Pendès, Com. Tarragona i Terres de l'Ebre PDeCAT

Creat:

Actualitzat:

La setmana passada coneixíem una gran notícia, al final es tirarà endavant el projecte del CRT de Vila-Seca i Salou, el projecte de la companyia americana Hard Rock serà una realitat. Per al conjunt de la demarcació de Tarragona, i també per al conjunt del país, no deixa de ser una gran notícia. La demarcació de Tarragona, completa i millora la seva potencialitat turística, i enforteix la seva projecció europea i mundial com un pol turístic de primer ordre.

El sector turístic segurament sigui un dels pilars econòmics del territori, i també un dels sectors econòmics que ens ha ajudat a aguantar durant els anys més durs de la crisi. L’aposta del CRT de Vila-Seca i Salou era l’aposta pel futur d’aquest sector i per enfortir encara més la seva importància dins del PIB de la demarcació, conjuntament amb altres sectors estratègics al territori. Les marques de les Terres de l’Ebre, la Costa Daura i l’Enoturisme Penedès, complementen encara més la seva oferta amb el projecte del Hard Rock Entertainment World. Les Terres de l’Ebre cada any van consolidant la seva oferta turística, amb l’Ebre com a eix vertebrador, els paisatges i l’originalitat del seu territori com a grans actius. La Costa Daurada cada cop sembla un dels destins més consolidats al sud d’Europa: Port Aventura, Ferrari Land i ara Hard Rock, però també hotels, càmping i cases rurals, fan de la Costa Daurada una destinació ideal per als turistes que volen gaudir de l’oci que ofereix el territori.

També l’Enoturisme Penedès, mica en mica va consolidant-se com a destinació pont i complementaria de la Costa Daurada i de la Costa Barcelona. A cavall d’aquests dos actius turístics dels sud d’Europa, Barcelona i la Costa Daurada, el Penedès ofereix la possibilitat de viure intensament la cultura del vi i de gaudir d’un paisatge i d’unes platges ideals per al turisme familiar. Per al Partit Demòcrata (PDeCAT), l’aposta pel turisme és clara i contundent. Som conscients de la importància d’aquest sector econòmic per al nostre territori i per a la nostra gent, i som conscients que hem de saber desenvolupar les millors habilitats perquè els que ens visiten se sentin com a casa i vulguin tornar en pròximes ocasions. La tendència del turisme, el bon clima que tenim al territori i la complementarietat entre les tres marques turístiques que tenim a la demarcació, fan del turisme un sector de futur. Però hem de ser conscients que turisme va lligat a sostenibilitat, a qualitat de vida per als residents, i a una contínua formació per poder oferir el millor dels nostres territoris i que al final de tot plegat, el turisme permeti desenvolupar econòmicament la demarcació de Tarragona. Celebrem doncs l’arribada del projecte del Hard Rock al mateix temps que desitgem també que aquesta temporada vagi molt bé per a tots els integrants del sector turístic de les Terres de l’Ebre, la Costa Daurada i l’Enoturisme Penedès.

tracking