Diari Més

Galetes de crema de cacahuet sense sucre, recepta fàcil per fer durant el confinament

A nivell nutricional resulta un aliment fantàstic, concentrat de proteïna vegetal, fibra, àcids grassos mico i poliinsaturats, vitamina E i magnesi

Imatge de galetes.

Galetes de crema de cacahuet sense sucre, recepta fàcil per fer durant el confinamentCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Durant el confinament, a moltes persones ens dona per cuinar però l'increment de dolços i una vida més sedentària pot ser una combinació perillosa. Aquestes galetes són fàcils de fer ien llocde sucre,reduïmel dolç amb xarop de dàtil o bé, d'atzavara. Igualment, podem fer servir sucre integral.

A nivell nutricionalresulta un aliment fantàstic, concentrat de proteïna vegetal, fibra, àcids grassos mico i poliinsaturats, vitamina E i magnesi.

INGREDIENTS (6-8 GALETES):⁣⁣

  • 100gde crema de cacauet sense sucre
  • 75gde civada.⁣⁣
  • 2 cullerades de xarop atzavara o edulcorants més naturals

ELABORACIÓ:

Barregem la crema de cacauet amb el xarop. Podem fer servir crema decacauetsense sucre o amb, això és opcional depenent de si volem reduir de manera dràstica el consum de sucre.

Triturem la civada fins a tenir una textura com de farina (també es pot fer servir farina de civada directament). I la incorporem a poc a poc a la crema de cacauet. Fem unamassaamb les mans.

Fem petites boletes, les aixafem per a donar forma a les galetes i posem en la safata sobre paper o tapet d'enfornar. ⁣⁣Per sobre podem posar trossets de xocolata negra.

Deixem uns 15 minuts en el forn preescalfat a 180 graus. Quan les treguis del forn, deixa-les en una reixeta refredant-se perquè no es quedi humida en la seva base. Per a conservar-les, l'ideal és un pot de vidre hermètic.

tracking