Diari Més

+Receptes

Textures de peres refrescants

La pera és rica en vitamines A i C i en calci, fòsfor, magnesi, coure i potassi

Una proposta realitzada amb diferents textures de pera.

Textures de peres refrescantsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pera és a vegades una fruita oblidada, no acostuma a estar entre les preferides de la gent. Tanmateix, té un gust, si està al punt, dolç i delicat que pot ser captivadora en postres però també en amanides, o acompanyant altres plats principals. Conté vitaminesB1,B2iniacinao B3, totes del Complex B, que regulen el sistema nerviós i l'aparell digestiu; fortifiquen el múscul cardíac; protegeixen la pell i el cabell i són essencials per al creixement. També vitaminesAiC, és rica enmineralscomcalci,fòsfor,magnesi,coureipotassi.

Aquesta recepta és la pera la protagonista i ens aportarà un punt de frescor i sabor molt saludables.

Ingredients (per a 4 persones)

• 4 peres madures

• 1 brot de vainilla

• ½ llimona

Preparació

1. Es netegen les peres i es pelen.

2. Es prepara un granissat de pera: es tritura una pera i es deixa al congelador. Es va remenant de tant en tant.

3. Es prepara la compota de pera: es couen dues peres en una mica d’aigua i un tros de vainilla. Quan les peres són cuites, es treu la vainilla de la preparació, es tritura i es deixa refredar.

4. Es talla la pera restant a dauets petits, s’esquitxa amb suc de llimona i es reserva a la nevera.

5. Es va col·locant tot dins d’un got o d’una copa per aquest ordre: els dauets de pera com a base, una capa de compota de pera i, per damunt, el granissat de pera.

Les postres a base de fruita fresca sempre són més lleugeres i refrescants.Per a aquesta recepta es poden aprofitar les peres madures per a la compota i reservar una pera més dura per tallar a daus. Una altra opció és barrejar diverses fruites. Per exemple: poma per a la compota, préssec per als daus i cireres per al granissat.

tracking