Diari Més

Oci

El 'Boss' y Hitchcock, un pla d'altura per al dimecres

Movistar+ estrena avui La línea invisible, una sèrie que ens transporta a l'inici de la violència d'ETA

el canal TCM dedica todos los miércoles del mes de abril al

El 'Boss' y Hitchcock, un pla d'altura per al dimecres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dimecres l'agenda cultural té noms d'altura. A música podrem gaudir ni més ni menys que de la música de Bruce Springsteen o del cinema d'Alfred Hitchcock, un nivell de qualitat difícil de superar.

El 'Boss' anima la quarantena

El més destacat del dimecres en música és la participació de Bruce Springsteen en el programa From His Home To Yours, de SiriusXM, per a interpretar algunes cançons i compartir reflexions a partir de les 10.00 del matí local (16.00 hores a Espanya).

Per als qui es trobin nostàlgics d'ambient de processons, Diana Navarro acaba de llançar les seves Saetas desde casa, amb temes com a Padre nuestro, Ave María a la Virgen dels Dolores o la Saeta Virgen de Lágrimas y Favores.

En el canal oficial de Youtube, l'artista xilena de majors vendes mundials, Mon Laferte, oferirà una actuació en directe a les 20.00 hores d'Espanya (18.00 GMT).

Sempre és bon moment per a recuperar a Hitchcock

El 29 d'abril es compliran 40 anys de la mort d'Alfred Hitchcock. Per aquest motiu, el canal TCM dedica tots els dimecres del mes d'abril al mestre del suspens. Per a aquesta tarda i nit la programació inclou un títol molt apropiat per al confinament com és La ventana indiscreta (1954), amb James Stewart obligat a romandre a la seva casa amb la cama enguixada, però també la inquietant Pajaros (1963), amb Tippi Hedren, La trama (1976) i Topaz (1969).

D'altra banda, la salavirtualdecine.com creada per la distribuïdora A contracorriente per a donar sortida a estrenes durant aquesta crisi, debuta avui amb els seus primers títols de ficció: Vivarium, una estrena absoluta amb Jesse Eisenberg i Imogen Poots sobre una parella que viu un autèntic malson surrealista atrapada en una inquietant urbanització; i la comèdia Hasta que la boda nos separe de Dani de l'Ordre, amb Belén Cuesta i Álex García, que acabava d'arribar a les sales quan es va precipitar el seu tancament.

Una sèrie per a viatjar a l'inici de la violència d'ETA

L'origen de la violència que va caracteritzar a ETA és el que compte Mariano Barroso en La línea invisible, una sèrie que s'estrena aquest dimecres en Movistar+ -en obert en el seu canal de Youtube- i que en sis capítols compta la transformació de Txabi Etxebarrieta, que va passar de ser un brillant estudiant universitari a dirigent de la banda i el primer a cometre un assassinat, el del guàrdia civil José Antonio Pardines.

Álex Monner, Enric Auquer i Antonio de la Torre protagonitzen una sèrie que compta també amb Anna Castillo, Asier Etxeandía, Ramón Barea o Patrick Criado.

Les recomanacions de Santiago Posteguillo

A les 11.00 hores en el compte d'Instagram de Planeta l'escriptor Santiago Posteguillo estarà en directe per a proposar als seus seguidors diferents activitats i plans per a afrontar de la millor manera possible aquest confinament. Un espai en el qual ja han intervingut Mónica Carrillo o Marwan.

Vi amb coneixement

Amb els bars i restaurants tancats, el consum de vi augmenta a casa i la seva venda s'ha disparat més d'un 60 per cent durant el confinament. Per això no són pocs els sommeliers disposats a guiar-nos per a gaudir-los més.

La cita d'aquest dimecres a les 19.00 hores, convocada per la revista Sobremesa, és a càrrec de María Jesús Huertas, responsable del celler del dues estrelles Michelin Paco Roncero Restaurant, que revelarà tots els secrets per a catar un vi a casa, a més d'explicar com s'organitzen els tastos professionals, a cegues i vistes.

Exercici: no ens oblidem dels braços

En el canal Xhit Daily de Youtube expliquen com mantenir els braços tonificats de Beyonce o els abdominals de Miley Cyrus, un canal que ofereix exercicis per a tots els gustos, necessitats i nivells.

tracking