Diari Més

Oci

Un directe de Metallica o una masterclass de moda, plans pel dimarts

Les produccions cinematogràfiques de RTVE en obert o la comèdia britànica Pure són altres propostes

La mítica banda Metallica oferirà avui un concert en directe pel seu canal de Youtube.

Un directe de Metallica o una masterclass de moda, plans pel dimartsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gaudir de manera gratuïta dels últims grans títols del cinema espanyol i apuntar-te a una classe mestra de moda per a aprendre a dissenyar la teva pròpia col·lecció són dues dels plans d'oci que t'ofereix aquest dimarts, en el qual també hi ha bones opcions musicals o literàries, sense oblidar l'exercici físic.

Metallica o Miley Cyrus continuen agitant les xarxes

El dimarts brindarà la possibilitat de gaudir d'un nou directe històric de Metallica en el seu canal oficial de Youtube. Prossegueixen a més les actuacions diàries d'artistes com Miley Cyrus en el seu canal d'Instagram. A Espanya, el festival #VibraEnCasa permetrà gaudir així mateix dels concerts "online" de Candy el Verger a les 17 hores i de les Màscares a les 20 hores.

Cinema espanyol en obert

Alguns dels millors títols del cinema espanyol recent poden veure's en obert en la web Somos cine que ha llançat RTVE. Enla plataforma s'hi poden trobar pel·lícules com a Campeones de Javier Fesser, Julieta de Pedro Almodóvar, El olivo de Icíar Bollaín, Operación Concha, d'Antonio Cuadri o Anacleto agente secreto de Javier Ruiz Caldera.

Al llarg del mes d'abril el catàleg s'ampliarà amb pel·lícules de directors i actors consagrats, les més premiades dels últims anys i algunes de les més taquilleres.

"Pure", una arriscada comèdia britànica

.

La plataforma Filmin estrena avui la sèrie Pure, una arriscada comèdia britànica que s'inspira en el llibre autobiogràfic de Rose Cartwright. Marnie és una noia de 24 anys que no pot deixar de pensar en sexe fins al punt d'imaginar als seus propis pares tenint relacions. Un dia decideix deixar la petita ciutat escocesa en la qual viu per a mudar-se a Londres, i aquí tracta de començar una nova vida alhora que descobreix que té un trastorn obsessiu compulsiu.

Receptant llibres

Te receto un libro és una iniciativa literària per a suportar la quarantena. En la voràgine de la crisi sanitària, l'Escola d'Escriptors comença avui a «receptar» llibres per a suportar la quarantena. La primera llibròloga que passarà consulta aquest dimarts de 17.00 a 19.00 hores és l'escriptora Marta Sanz.

Per a demanar hora cal entrar en la pàgina terecetounlibro.org. Si no hi ha cita per a aquesta tarda, hi ha un calendari per a tots els dies amb diferents escriptors «de guàrdia» que et donaran el seu diagnòstic i una recepta literària per a alleujar les teves malalties.

Creant una col·lecció de moda

Aprèn a crear la teva pròpia col·lecció de moda de la mà del dissenyador Moisès Nieto. L'Institut Europeu di Design de Madrid (IED Madrid) oferirà en la seva programació de Setmana Santa la masterclass amb el dissenyador Moisès Nieto "Del concepte a la peça. La creació d'una col·lecció de moda". Des de la seva experiència, Moisès Nieto, dissenyador de moda i director de l'escola de Moda de IED Madrid, comptarà, el pròxim dia 8 d'abril a les 19.00 hores, el procés creatiu necessari per a crear una col·lecció.

Durant les pròximes setmanes IED Madrid oferirà un cicle de conferències i classes mestres entorn del disseny, impartides per alguns dels seus professors més destacats. Són classes obertes i gratuïtes, prèvia inscripció, i cada setmana tocaran diferents.

Tonifica el teu cos

Per últim, pots mantenir el teu cos ben tonificat amb Tone It Up Katrina Scott i Karena Dawn. Aquestes entrenadores han revolucionant el panorama "fitness" i en el seu canal de Youtube expliquen exercicis per a tenir un cos ben tonificat

tracking