Diari Més

+Propostes

Un nova ruta guiada per descobrir llocs emblemàtics de Valls

Els interessats podran visitar el refugi antiaeri, el campanar de Sant Joan, el Call Jueu, la plaça de l'Oli i la Capella del Roser

Imatge de la Ruta 'Descobreix Valls'

Imatge de la Ruta 'Descobreix Valls'Pere Toda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Descobrir Valls des d'una altra perspectiva és possible amb una nova iniciativa que busca redescobrir llocs emblemàtics d'aquesta ciutat. «Descobreix Valls» és una nova proposta que ofereix la possibilitat de realitzar una visita guiada que permetrà al visitant conèixer els principals actius turístics de la ciutat amb una sola visita d'una hora de duració aproximadament. Els interessats podran visitar el refugi antiaeri, el campanar de Sant Joan, el Call Jueu, la plaça de l'Oli i la Capella del Roser.

La ruta tindrà lloc els dimecres, dissabtes i diumenges a partir de les 11 del matí. Els visitants que facin la ruta els dimecres, sortiran des de la plaça de la Zeta i podran fer una degustació de cafè a la Cafeteria Lider, mentre que els que la realitzin durant el cap de setmana començaran des de l'Oficina de Turisme i inclou un tast de vermut al Magatzem del Vermut. Per participar a la ruta «Descobreix Valls» no fa falta cap cita prèvia, i a més, tampoc es fixarà un número mínim de persones per iniciar aquesta ruta, facilitant la visita a totes aquelles parelles, famílies i grups d'amics que conjuntament no formen un grup ampli de persones.

Per altra banda, aquest novembre, els visitants disposaran d'uns horaris fixes d'obertures dels espais més emblemàtics de la ciutat. Així, el campanar de Sant Joan es podrà visitar els dilluns i els divendres de 12 a 13 hores, i també els dissabtes a les 17 hores. Per altra banda, la Capella del Roser es podrà veure els dimarts de 12 a 13 hores. Finalment, el Refugi antiaeri es podrà visitar els dijous també de 12 a13 hores.

Altres propostes a Valls

Valls també està present a les visites guiades a la comarca «Alt Camp al descobert» que tenen lloc tots els dissabtes i diumenges d'aquest novembre a diferents municipis. Així, diumenge 3, la ruta Domini del Camp de Tarragona farà la visita guiada Descobreix Valls. I dissabte 16, la ruta Alt Camp, enclavament estratègic del Camp, finalitzarà al campanar de Sant Joan per poder gaudir de la posta de sol.

tracking