Diari Més

+Propostes

Cinc llocs espectaculars del Camp de Tarragona on fer-se un selfie

Espais que podrem captivar amb una instantània a prop de casa

Una noia fent-se un selfie en un paratge natural.

Cinc llocs espectaculars del Camp de Tarragona on fer-se un selfiePixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gaudir de la natura, del nostre entorn i immortalitzar-ho amb una selfie que compartir a les xarxes és cada cop més habitual. No cal viatjar molt lluny per fer-ho perquè afortunadament al Camp de Tarragona disposem de molts indrets espectaculars que captivaran la nostra atenció, i per què no, també la dels nostres followers. Des del Diari Més en proposem alguns que no et decebran:

Els penyasegats del Bosc de la Marquesa

Entre la Platja Llarga i Cala Fonda o, com es coneix habitualment, la Waikiki, està el Bosc de la Marquesa. És un recorregut popular pels visitants de la zona, on podrem veure plantes lligades als ambients sorrencs com el lliri de mar, que floreix a l'agost; el melgó marí, una lleguminosa de flors grogues, o la raríssima estepa de duna, que té aquí una de les últimes localitzacions a Catalunya. Aquest espai quees va salvar de l’especulació urbanística gràcies a la seva propietària (una marquesa), que als anys seixanta no va voler vendre el terreny, i el va conservar en estat natural, ofereix un mirador natural des d’on contemplar ellitoral i lesaigüescristal·linesdel Mediterrani des de diferents punts.

El Campanar de Reus

ElCampanar de Reusés un dels elements més emblemàtics de Reus. Es tracta d'una torre d'estil gòtic annexa a l'esglésiaPrioral de Sant Pere de Reus, on es troben les campanes i grans finestrals als pisos alts (el cinquè i sisè). És una torre hexagonal, de 12 metres d'amplada i 62 metres d'alçària, amb set plantes cobertes amb volta de creueria. Està coronat per una agulla amb crestes i envoltada de pinacles. Cal consultar prèviament els horaris per poder pujar. Més info, aquí.

Mare de Déu de la Roca a Montroig del Camp

Un total de 294 m d’altitud i damunt una roca de pedra sorrenca mot erosionada de color vermellós, a ponent del nucli de Mont-roig, s'alça l'ermita de la Mare de Déu de la Roca.L’ermita és un símbol de la comarca. El temple de Sant Ramon, d’aparença cúbica i emblanquinat, inicialment castell feudal del segle XIII, destaca sobre l’edifici principal.Al costat de l’ermita hi trobarem un mirador natural on s’hi arriba per un camí obert a la roca i que surt de l’aparcament per una escala amb barana de fusta.L’ermita ofereix unes vistes panoràmiques imprescindibles per a qualsevol visitant.

ElfardelFangar a Deltebre

Aquest far és una torre lluminosa que indica als vaixells la proximitat de la punta del Fangar. La llum que projecta, blanca, es veu intermitentment cada 12 segons i té un abast de fins a 12millesmar endins. Podem realitzar la ruta de la Platja de la Marquesa al Far del Fangar. Una de les rutes clàssiques del Delta de l’Ebre.En realitat, tota la zona de Dunes de la Punta del Fangar permet aconseguir unes instantànies espectaculars. La Platja de la Marquesa i la Punta del Fangar estan protegides. En aquesta ruta, trobarem quilòmetres i quilòmetres de sorra verge.

La punta del Po-roig a Salou

Entre les platges dels Capellans i Cala Llenguadets trobarem un lloc impressionant per treure una instantània. Podrem arribar en aquest punt pel Cami de Ronda.

tracking