Diari Més

+Propostes

Cinc plans per donar la benvinguda al bon temps

Algunes propostes per gaudir de la natura ben a prop de casa

Una família gaudint de la platja.

Cinc plans per donar la benvinguda al bon tempsPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d'alguns dies amb un temps tapat, s'apropen jornadesamb bon temps perfectes per gaudir de la natura. Afortunadament, al Camp de Tarragona podem triar entre el nostre fantàstic litoral o la varietat que ofereixen els paisatges muntanyencs. Des del Diari Més realitzem algunes propostes:

Pícnic al Pont de Diable

Un lloc per gaudir de la natura i ben a prop de casa és la visita al Pont del Diable. A finals del segle XIX i començament del segle XX les actuacions de la família Puig i Valls, antics propietaris, van donar forma a un jardí romàntic inspirat en els jardins anglesos de l'època. Una bona opció és gaudir del bon temps realitzant un pícnic a les taules que hi ha preparades en aquest espai. També disposen del Restaurant de la Casa del Guarda, un edifici dedosplantes d'estil modernista que servia d'habitatge pels guardes del parc durant els temps dels Puig i Valls. En aquest establiment, es pot esmorzar, prendre un cafè, aperitiu o un refresc. Disposen de menú deKM0amb cuina mediterrània.

Toll de Vidre a la Terra Alta

El Toll de Vidre ubicat a la comarca de la Terra Alta és un lloc de fàcil accés amb cotxe o caminant, fet que el fan especialment ideal per fer aquesta excursió amb nens. És un pla ideal amb l'arribada del bon temps. Compta amb una piscina natural foradada a la roca calcària del riu Algars, amb salts d'aigua i un tobogan creat per l'erosió de la pedra, on els nens gaudiran de l'aigua en un entorn únic. L'opció més ràpida (uns 20 minuts) comença agafant la pista senyalitzada des d'Arnes fins al toll del Vidre, que està a uns 7 quilòmetres. Es pot deixar el vehicle a l'aparcament del toll. A mà dreta podem trobar el camí i les escales de baixada al toll del Vidre.

Camí deRondade Salou

La ruta pel Camí deRondade Salou, entre la platja de Llevant i la cala Crancs, tot passant per un seguit de puntes i cales captivadores. Gran part del camí ha estat arranjat i això fa més assequible el recorregut. És molt assequible per a famílies que volen passar un diumenge a l'aire lliure, parelles que volen veure un romàntic capvespre davant del mar, o grups d'amics que volen fer una mica d'exercici sense renunciar a la tranquil·litat i a fer algunes fotos de les boniques vistes del Cap de Salou. Des del Patronat de la Costa Daurada, ens faciliten alguns detalls. En total, són poc més de 5 quilòmetres. El punt de partida és la zona de Pilons, en ple nucli turístic, fins a Replanells, al Cap de Salou.

La Cova d'enXimet

La cova d'enXimet, situada al Barranc de Sant Salvador, és una cova formada per un amuntegament de blocs caiguts en el fons del Barranc.Succeeix quel'aigua del Barranc de Sant Salvador, l'únic barranc del municipi on corre l'aigua tot l'any i que abasta el municipi amb aigua potable, travessa aquesta cova. L'interior de la cova forma una mena de sala on se sent el soroll de l'aigua que s'acumula abans d'escórrer-se més avall. La cova està ubicada a Margalef que es troba al nord-oest de la comarca del Priorat, a la part dreta de la vall del riu Montsant, que forma, entre el massís del Montsant i la Serra La Llena, un impressionant congost, continuació del de Fraguerau.

Platja de laPixerota, a Mont-roig del Camp

Platja semiurbana de gairebé dos quilòmetres de longitud, que limita amb Cambrils i a l'arenal de la qual desemboquen el rierol Riudecanyes. Està envoltada en gran part, per naturalesa i presenta un grau baix d'ocupació. Ubicada en una zona no urbanitzada, aquesta platja destaca per latranquil·litatque dóna els seus 2 quilòmetres d'extensió. S'hi pot gaudir també de serveis de dutxes i accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda. També s'hi organitzen activitats nàutiques.

tracking