Diari Més

+Propostes

Cinc propostes per rebre la primavera fent un pícnic

Us proposem cinc espais on gaudir de la natura, el temps d'oci i un bon dinar

Idees per gaudir del començament de la primavera.

Tres propostes per rebre la primavera fent un pícnicCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Acabem d'estrenar la primavera i ens esperen dies amb temperatures càlides que ens permetran gaudir de propostes a l'exterior. Una bona idea pot ser fer un pícnic amb amics o família. Us proposem cinc espais on gaudir de la natura, el temps d'oci i un bon dinar.

Picnic al Parc del Llorito de Tarragona

L'àrea lúdico-esportiva del Parc del Llorito,dintre de l'anomenada Anella verda, ofereix la posibilitat de passar una jornada agradable. La part bona és que té un fàcil fàcil accés i amb una àmpliazona d'aparcamentsper a vehicles. Tanmateix, s'ha de reservar amb antelació a l'adreça parcdelllorito@gmail.com o al telèfon 645 427 088. Tambéhi harutes per fer i la possibilitat de practicaresports d'aventuracom la tirolina o el mur d'escalada i, per als nens més petits, unparc infantilmolt a prop de l'àrea de taules.

Zona de pícnic a la Platja dels Capellans

És una zona petita però té una combinació perfecta: platja i pícnic. Pot ser una bona proposta fer un pícnic al vespre. En aquestes dates no estarà tan plena. Només hi ha tres taules de fusta sota l'ombra dels pins. Les vistes són espectaculars.Es pot arribar amb cotxe per la N-340a, (Cala Romana).

Font de la Teuala, Vimbodí, Conca de Barberà

Un indret verd i frondós per descobrir que compta amb una zonatranquila de lleure. Disposa de molta zona per jugar pels més petits. Té barbacoes i una font. En particular,

compta amb deu taules de pedra i el mateix nombre de barbacoes, que estan totes en un sol bloc de cara al riu. Està a la carretera del Monestir de Poblet a Prades, a uns 6 km. de Poblet.Es troba al costat de la carretera T-700 (Prades-Poblet), entre els quilòmetres 10 i 11. Des de la carretera es veu l’àrea de lleure amb taules de pedra.Hi ha lloc per aparcar en aquesta àrea. Podem visitar prèviament llocs tan interessants com el Monestir de Poblet, Montblanc o Prades.

La Marina, Pantà de Foix a l'Alt Pendès

A la cara nord del pantà hi ha una àrea depícnic. Situada dins del Parc Natural del Foix, està tancada i té un horari Consta de 4 taules de fusta sota l'ombra d'una arbreda.Es pot arribar per la carretera que dona la volta al pantá desde Castellet direcció a la presa per la part nord del pantà.

L'Albareda de Santes Creus a l'Alt Camp

L'Albareda deSantesCreus, a la comarca de l'Alt Camp, és un espai natural fluvial situat en el marge esquerre del riu Gaià, que antigament va ser utilitzat com a hort de plantes medicinals i zona de meditació per als monjos del monestir deSantesCreus. Els nens gaudiran de l'entorn entre vegetació i arbres. Al costat de l'albereda hi ha una àrea de pícnic amb bancs i taules. Es tracta d'un espai natural molt bonic i captivador. La zona de pícnic està dividida en dues parts, la que està més prop de les barbacoes són unes vuit taules. La segona zona és molt tranquil·la inclou una petita zona d'aigua. Si la intenció, és fer un pícnic en aquesta zona, és important anar d'hora per a agafar lloc.

tracking