Diari Més

+Propostes

Tres rutes per viure l'espectacular exclat de les flors de la primavera

Des del Diari Més fem tres propostes per gaudir dels tresors de la natura a comarques de Catalunya

Imatge de les flors del presseguer.

Tres rutes per viure l'espectacular exclat de les flors de la primaveraACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ens apropem a l'estació primaveral i la natura transforma el seupaisatgeper esdevenir un quadre ple de colors. Els fruiters del préssec, la nectarina o elparaguaidonen la benvinguda a la primavera amb flors de color rosa.

Des del Diari Més fem tres propostes per gaudir dels tresors de la natura a Catalunya.

#LaRiberaenflor experiènces

La Ribera d'Ebre viu aquest mes de març una nova edició de la Ribera en Flor, una iniciativa turística que esva consolidanta la comarca en els últims anys. «L'espectacle cromàtic» que regala la floració dels fruiters ésun atractiuefímer però extraordinari que la Ribera d'Ebre posa a disposició dels seus visitants amb experiències de «fruiturisme». Enguany, a les rutes i mapes per gaudir de la Ribera en Flor s'afegeixen propostes amb tastos de vins, vermuts, viatges per l'Ebre, racons literaris i vestigis de la Batalla de l'Ebre.

Des del Departament de Turisme proposen una caminadaguiada acompanyats d’autèntics coneixedors de la comarca. Es tracta d’una experiència que recorre les rutes de pagès i el Camí de Sirga. La sortida des del Centre Cultural Artur Bladé. El recorregut és d’aproximadament 2,5 km amb una durada de menys d’una hora. Més info, aquí.

També es pot fer el recorregut en cotxe.En aquest mapa podeu visualitzar les carreteres i les pistes que permeten admirar els paisatges en flor de la comarca.

Espectacularitat a Aitona

L'espectacle de la floració a Aitona (El Segrià) és únic i excepcional a Catalunya, dibuixa un gran mar de color rosa, de suaus ondulacions, un paisatge efímer i bucòlic que no deixarà indiferent a ningú. Hi ha diferents rutes que es poden realitzar des d'Aitona on gaudiremdelsarbres de fruita i el riu Segre. En particular, la ruta de la Ruta de Serra Brisaespot fer caminant o en bicicleta i ens donarà l'oportunitat de gaudir d'esplèndides vistes panoràmiques de l'entorn.

Més flors a La Fortesa

Tot i que a la zona del Penedès predomina el cultiu de la vinya, també podem descobrir camins plens de flors. El presseguer ha agafat força com a cultiu els darrers anys. En particular zones com La Fortesa, just on acaba la comarca de l'Anoia i comença l'Alt Penedès, on trobareu camps de presseguers que estaran florits per aquestes dates.Passejantper La Fortesa i gaudint de l'espectacle de flors i colors que protagonitzen els centenars d'arbres que esperen, amb aquesta bellesa, la crescuda dels seus fruits.

tracking