Diari Més

+Propostes

Recorregut fàcil fins al majestuós Castell de Creixell

Un paisatge d’ametllers, olivers i garrofers que gaudirem tot el recorregut

El majestuós Castell de Creixell

Recorregut en bicicleta fins el majestuós Castell de CreixellTurisme Creixell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un recorregutfàcil i planer, que s’iniciaentre camps de conreu de secà, ideal per fer a finals d’hivern o a la primavera i que acaba amb elmajestuós Castell de Creixell. És una proposta que es pot realitzar a peu i en bici amb un recorregut de 5.30 quilòmetres.

Ideal per a fer amb BTT,pels més experimentats es recomana unir-lo amb el tram següent fins a Roda de Berà. Avança perpistes entre camps de conreus de secà, pràcticament sense desnivellni complicacions tècniques.

Es pot sortir des de de Torredembarra i de seguida ens endinsem en elpaisatge d’ametllers, olivers i garrofers, que custodien tot el recorregut.Elsmarges de pedra seca, restauratsi mantinguts durant gairebé tot el camí, ens traslladen a èpoques antigues, on el temps es mesurava pel ritme de la natura i el treball pausat i artesanal de l’agricultura, modificava l’entorn, pedra a pedra, arbre a arbre, un paisatge que ha arribat fins avui, que encara es manté i podem gaudir durant aquesta passejada.

Al final de la ruta, Creixell ofereix majestuoses construccionsen pedra que expliquen la història del poble, és un poble, que a part de la platja, té un bonic nucli antic amb encant i ben conservat.

El Castell del Creixellés un castell de forma poligonal (nou cares) situat a la part més alta del poble, ubicat damunt d'un talús prominent. Les parts més antigues del castell daten de finals del segle XI, encara que la major part del que podem veure és posterior al segle XVI.

Finalitzar el recorregut visitant la Platja de Creixell

Per acabar de complementar aquest recorregut, podem visitar la Platja de Creixellde sorra blanca i aigües poc fondes, al nord de laCosta Daurada. Els seus quasi dos quilòmetres de llargada i 40 d’amplada, en el tram central de la platja que comparteix amb Torredembarra i Roda de Berà, formen la platja de Creixell i la platja del Gorg.

(Part d'aquesta ruta de Creixell Turisme ha estat proposada i treballada perGEPEC).

tracking