Diari Més

+Propostes

Una ruta d'extraordinària bellesa per descobrir el Balcó al Priorat

Un mirador natural amb vistes al Priorat històric de la Serra de la Gritella i de la Serra de Llaberia

Balcó del Priorat.

Una ruta d'extraordinària bellesa per descobrir el balcó al PrioratTurisme Priorat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Existeixen racons al Camp de Tarragona que compten amb una extraordinària bellesa. Són indrets que poden ser sorprenents i perfectes per gaudir de la tranquil·litat i un paisatge incomparable. L'entorn té una bellesa extraordinària.

Es tracta d'un mirador natural, no apte per a persones amb vertigen, des d'on podrem contemplar una gran panoràmica del Priorat històric, de la Serra de laGritellai de la Serra deLlaberia.

El camí d'accésfins albalcó presenta algunes dificultatstècniques, ja queen algun moment cal escalar per la via ferrada, uns barrots clavats a la roca. No és apte per realitzar amb nens petits i val la pena anar preparat amb un calçat adient.

L'inici de la ruta es pot fer des de La Morera de Montsant on trobarem un pàrquing habilitat. Anem seguint els cartells indicadors i agafem l'itinerari del Grau dels Barrots. Seguirem pelPRque ens portaràfins al'entrada de l'espectacular Grau dels Barrots.

El Balcó del Priorat és una enorme roca suspesa en el vuit en el Circ Major del Montsant i que en la seva part superior té un repeu accessible i que és el que la converteix en una espècie de balcó. Les vistes ens deixaran sensealè. Després, podrem seguir vorejant la muntanya per entrar en un petit turó format per rocs i travessant-lo per dintre ja serem dalt i empalmarem amb el camí que ens durà fins a Serra Major.

Una rutacircular pels bells paratges de la Serra del Montsantque ens donarà l'oportunitat de gaudir d'una experiència inolvidable.

tracking