Diari Més

+Propostes

Visitem els mercats de Nadal del Camp de Tarragona

Un recorregut per alguns dels principals mercats de Nadal per gaudir en família

Una nena visitant un dels mercats de Nadal.

Visitem els mercats de Nadal del Camp de TarragonaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest cap de setmana podem acabar d'ultimar els detalls decoratius i deixar-nosenvairdefinitivament per l'esperit nadalenc a les nostres contrades. Per això, una bona opció pot ser visitar els mercats de Nadal que trobarem a diferents municipis del Camp de Tarragona. Potser busquem ornamentació, alguna peça nova pel nostre pessebre o brillants garlandes pel nostre arbre però potser simplement podem deixar-nos captivar per l'esperit festiu i càlid d'aquestes dates.

Fira de Nadal de Tarragona

Fira de Nadal de Tarragona s'ubica a la Rambla Nova, al tram de lesTeresianes, des de les deu del matí a les nou de la nit. La Rambla està plena dePossitànies, arbres deNadals, tions i Pare Noels. Seguidament, trobarem la Fira d'Artesans i de les Associacions de Tarragona. Allà podrem trobar coses més artesanals així com articles solidaris amb les entitats que en formen part d'aquesta mostra.

Mercat de Nadal de Reus

El Mercat de Nadal s'instal·la a la plaça del Mercadal i compta amb la participació de més d'una desena d'expositors, que s'ubiquen en casetes de fusta a l'estil dels mercats tradicionals de Nadal del Centre i Nord d'Europa. Els visitants del Mercat de Nadal podran trobar una extensa oferta de productes tradicionals relacionats amb les festes nadalenques: figuretes de pessebre, tions, avets i plantes de nadal, llums i guarniments per a la llar, neules i torrons, llaminadures, productes gastronòmics...Del 4 al 23 de desembre. Més info, aquí.

Fira de Nadal a Torredembarra

Emmarcat en la programació de les Festes de Nadal a Torredembarra, es durà a terme una nova edició de laFira de Nadalen la que els assistents podran gaudir de diferents activitats, entre les que destaquen els tallers infantils a l’espai tallers, les diferents actuacions itinerants pels carrers de la vila, xocolatades o les parades d’artesania, entre altres. Pots consultar tot el programa d'activitats aquí.

Fira de Nadal del Morell

La Fira de Nadal, que assoleix la tercera edició, tindrà lloc del 13 al 15 de desembre, i inclourà diversos espectacles, tallers i activitats pensats per gaudir en família i, alhora, impulsar el comerç local. Aquesta mostra combinarà els estands de comerciants locals amb tallers i actes per a tots els assistents: des d'una concentració de Tions fins a fotografies instantànies, passant per una xocolatada o un taller per a aprendre com decorar l'arbre de Nadal, així com espectacles per a tota la família.

Mercat de Nadal de Valls

Aquest dissabte i diumenge, 14 i de desembre, tindrà lloc a Valls, el Mercat de Nadal, la Fira d'Aviram i elements nadalencs. Al Mercat de Nadal de Valls trobarem arbres, figures de pessebre, vins i caves, mel, dolços, objectes ornamentals, productes artesanals... i tot el que és típic i necessari per a les festes de Nadal, Cap d'Any i Reis. Un mercat que tindrà per marc el centre de la ciutat de Valls (la plaça del Blat, el Pati, els carrers de la Cort i Jaume Huguet) i que farà irradiar tota la ciutat i la convertirà en un gran mercat extraordinari que transferirà molt d'ambient i animació als carrers, la qual cosa referma Valls com a ciutat comercial, de fires, festes promocionals i mercats. Hi haurà una àmplia oferta d'objectes ornamentals, figures de pessebre, verd, arbres, plantes, productes artesanals, dolços, torrons, vins i caves, vi ranci, mel, motius nadalencs, tions... adients per a aquestes dates.

El Mercat de Nadal a Mont-roig

El mercatde Nadal arriba a Mont-roig, el dissabte 14 de desembre, des de les 11:00 a les 20:00 hores,al pàrquing Casa de Cultura Agustí Sardà. Els assistents hi trobaran diverses parades d’artesans i comerços locals oferiran tot tipus de productes nadalencs, així com una actuació itinerant pel mercat del Follet Màgic del Nadal. Es podrà visitar des de les onze del matí i fins les vuit de la tarda.

El Mercat de Nadal a Riudoms

Aquest cap de setmana, la plaça de l'Església acollirà el 14è Mercat de Nadal de Riudoms i el 2n Mercat d'Artistes riudomencs Mercart. El dissabte 14, i a partir de les 11 del matí, tindrà lloc un taller de centres florals nadalencs i, a les 12, l'activitat de L'hora del conte es traslladarà de la Biblioteca Antoni Gaudí a l'Espai Jove per a què els infants gaudeixin amb l'espectacle Una finestra al Nadal a càrrec de L'Invisible. Companyia de titelles. A la tarda, es farà l'encesa de l'enllumenat nadalenc de la plaça i se servirà xocolata calenta, tot plegat acompanyat de música en viu a càrrec de Gaudim Musicals; de la coral Petits cantors de l'Escola Municipal de Música de Riudoms, que oferirà un concert de Nadal; de l'espectacle de playback del Grup Independent d'Art; i de la txaranga nadalenca a càrrec de Band Tocats.

tracking