Diari Més

Participació

La majoria opina que els futurs equipaments del sanatori de la Savinosa haurien de tenir un ús públic

El Diari Més ha realitzat una enquesta entre els seus lectors per conèixer de primera ma que opinen sobre el futur d'aquest espai

Pla general de l'antic preventori de la Savinosa a Tarragona, envoltada de pins. Imatge del 8 de febrer del 2019

hotel de luxe, urbanisme, sanatori, projecte, Tarragona, POUM, preventori, Savinosa, Diputació, platjaNúria Torres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total del 56.63% dels enquestats pel Diari Més sobre el futur del que és l'antic sanatori de la Savinosa opina que «tots els equipamentshauriende destinar-se a un ús públic i no fer-ne un ús privat». Aquesta enquesta que es realitza pel Diari Més entre els seus lectors ve motivada per les darreres informacions que apunten que l'antic sanatori podria esdevenir un complex hoteler de luxe si es modifica el POUMtal i comva sol·licitar recentment la Diputació de Tarragona.

Tanmateix, un 27.71% creu que «és una magnífica notícia i que ja era hora». També un 8.33% opina que «és positiu però caldria consultar als ciutadans què volen tenir en aquest espai». Per últim, un 8.33% opina que «hi haurà una incapacitat política de tirar-ho endavant».

L'hotel no podria ocupar altre espai que el pavelló central i no podria créixer en alçada -té tres plantes- i que, en tot el conjunt del recinte, es podrien afegir, com a màxim, 14.000 metres quadrats de nova construcció.

Els resultats es poden consultar aquí.

tracking