Diari Més

Automoció

Chang Li, el cotxe elèctric que ja pots comprar per internet per menys de 1.000 euros

El gegant del comerç electrònic Alibaba ja ven cotxes on-line

El Chang Li és segurament el cotxe elèctric més econòmic del mercat.

Chang Li, el cotxe elèctric que ja pots comprar  per internet per menys de 1.000 euros

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

S'anomena Chang Li i probablement és el cotxe elèctric mes barat del món que, a més, està a la venda per internet. En concret es pot trobar a Alibaba, el gegant del comerç online de la Xina.

El vehicle està fabricat per l'empresa xinesa Changzhou Xili Vehicle que en realitat està especialitzada en la fabricació de tricicles, si bé ara debuta en el segment dels cotxes elèctrics low cost amb el Chang Li.

El cotxe té unes dimensions mínimes, només 2,5 metres de llarg per 1,5 d'ample i 1,8 d'alt. Amb una distància entre eixos de 1,48 metres té dues places encara que hi ha altres configuracions que permeten ampliar la seva capacitat. Pesa només 323 quilos al que s'afegeix una capacitat de càrrega d'altres 300.

El Chang Li és totalment elèctric i està alimentat per una bateria de 800W, encara que hi ha versions més potents amb 1.000 i fins a 1.200. Segons les opcions, l'autonomia pot oscil·lar entre entre els 40 fins a 100 quilòmetres després d'una càrrega completa oscil·la entre set a deu hores en funció de la xarxa elèctrica que s'utilitzi.

El Chang Li té frens de tambor, més que suficient donat les seves modestes prestacions, que segons la motorització (fins a 1,5 CV de potència) no superen els 30 km/h.

Quant a l'equipament inclou ràdio, ventilador, calefacció. Ara bé, el més sorprenen és el seu reduït preu, menys de 1.000 euros al canvi.

És cotxe ja està a la venda per la xarxa de distribució xinesa Alibaba encara que això si des de Changzhou Xili Vehicle no recomanen utilitzar el vehicle si la temperatura supera els 30 graus.

Si el vols comprar, només cal que entris

AQUÍ

, i en pocs dies el tindràs a casa. Cal tenir en compte, però, que l'homologació xinesa és diferent a l'europea i dificilment passarà les proves per poder circular amb normalitat.

tracking