Diari Més

+Mares i pares

Arc de Sant Martí d'esperança entre els infants davant el COVID-19

La iniciativa ha nascut a Itàlia i ara arriba a Tarragona a través de les xarxes socials

Imatge de l'Àlvaro, un nen de Tarragona que ha pintat el seu arc de Sant Martí aquest matí.

Arc de Sant Martí d'esperança entre els infants de Tarragona davant el COVID-19Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les xarxes socials han impulsat l'etiqueta #joemquedoacasa per promoure el confinament a les cases i evitar els contagis perCOVID-19. Ara moltes famílies de Tarragona segueixen una iniciativa que va néixer a Itàlia sota el nomTuttoandràbene. Aquesta campanya ha omplert finestres i portes de les cases a moltes ciutats d'Itàlia amb dibuixos fets per infants que no poden sortir al carrer i opten per escriure missatges positius.

Aquesta proposta ha arribat també a Tarragona on la idea ja comença a passar-se a través delsWhatsAppsde pares i mares que busquen manera d'entretenir-se i mantenir l'optimisme amb missatges com Tot sortirà bé oTodoSaldrábien.

DaviniaOrtega, mare de l'Àlvarode gairebé cinc anys, explica que ha pintat aquest dibuix amb missatge esperançador, «em sembla que és una manera fantàstica que altres nens que viuen a la vora puguin veure que no són els únics que es queden a casa sinó que és un esforç comú. Això fa molta pinya en moments difícils».Daviniaexplica que «fa il·lusió i emociona veure dibuixos positius des de la finestra d'algun amic». Aquesta mare explica que el seu fill «està molt tranquil i li agrada estar a casa i em pregunta coses sobre el rei dels virus com li diu ell, se li fa una mica pesat si plou perquè no pot sortir al jardí a jugar amb la pilota».

tracking