Diari Més

+Mares i pares

Idees i trucs de maquillatge infantil per aquest Carnaval

El Carnaval és l'excusa perfecte per ser creatius i compartir aquests moments.

Imatge d'una nena amb una màscara.

Idees i trucs de maquillatge infantil per aquest CarnavalPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Maquillar la cara d'un nen és una activitat lúdica i divertida pels infants però també pels adults que podem deixar volar la nostra imaginació. El Carnaval és l'excusa perfecte per ser creatius i compartir aquests moments. La principal recomanació és adquirir un maquillatge de qualitat.És millor no maquillar a aquells nens amb problemes o lesions cutànies per evitar possibles reaccions.

L'OCU ens aconsellen que inclogui el logo de la CE) iens recomana evitar tot un llistat d'ingredients a l'hora d'adquirir un maquillatge infantil. Es pot consultar, aquí.

És preferible fer servir maquillatge a l'aigua, fàcil d'aplicar amb ajuda d'una brotxa humida o una esponja.Abans de maquillar hem d'aplicar una capa de crema hidratant facial, i fer el mateix després de desmaquillar. És important retirar el maquillatge completament amb ajuda d'aigua i sabó neutre, o una lletdesmaquillant hipoal·lergògena i apta per a nens.

I després de tenir en compte aquests aspectes, podem pensar algunes idees per maquillar als nostres petits.

Frozen II

Un dels maquillatges més demandats serà l'inspirat per la segona part de Frozen amb la seva princesa Elsa.

Maquillatge de lleó

Maquilla la cara del nen o nena amb un color taronja difuminat en la zona inferior de la cara. Fes servir elnegre al nas i al voltant de la boca pintes de blanc amb els punts dels bigotis. Després marcarem els ulls.

Maquillatge de Darth Vader

El personatge creat per George Lucas pot tenir la seva versió petita. La base serà fer-nos amb una pintura negra i una altra platejada. Ens caldrà esponja i pincells de maquillatge.

Fantasia i unicorns

Els unicorns continuen sent un dels maquillatges favorits dels nens. La cara pot esdevenir el llenç perfecte per crear papallones, flors i arcs de Sant Martí. La purpurina serà el complement perfecte per crear maquillatges de fantasia.

tracking